Recept s postupem na retro špagety, které byly hitem našeho mládí. Zavzpomínejte na tuto českou klasiku. Hotová do 15 minut.
Jednoduchý recept na polévku, která nejen zahřeje, ale i dokonale zasytí. Vychutnejte si s námi tuto staročeskou klasiku Zelňačku.
Recept na neobvyklý moučník z cukety a máku. Makovec je rychlý a snadný moučník, který je do 35 minut hotový. Říká se mu také často makovník – možná ho znáte pod tímto názvem.
Snadný recept na neobvyklé cuketové řezy, které jsou na sladko s marmeládou a zakysanou smetanou. Je to jemný a vláčný moučník.
Česká smaženka má nenahraditelné místo v naší tradiční kuchyni. Skoro každý ji zná a téměř každý vyzkoušel. Čas od času si ji rádi uděláme jako rychlou večeři nebo svačinu. Připomeneme Vám recept a postup. Opět si pochutnáte.
Staročeský recept na buřty na pivě, které pečeme v pekáči s bohatým zeleninovým základem, buřty a tmavým nebo polotmavým pivem.
Snadný recept na Houbový guláš, který může být s různými druhy masa nebo bez masa. Vychutnejte si s námi tento lehký recept do 60 min. hotový
Jednoduchý a rychlý recept na bábovku, která je místo v bábovkové formě na plechu. Vyzkoušejte bábovku jinak.
Odlehčená verze známého bramborového salátu – Vídeňský bramborový salát. Hodí se ke všem druhům úprav masa a v každém ročním období. Příprava je velmi jednoduchá a určitě tento salát stojí za vyzkoušení. Servírovat můžete již za 15 minut.
Výborný perník, který je doplněný jablky a ořechy – díky tomu vzniká krásná kombinace plná zajímavých chutí. Snadný recept s rychlou přípravou.
Nakládaný hermelín na italský způsob podle mého domácího receptu je zajímavou alternativou k běžnému receptu – tento mi chutná snad ještě více. Připravuji ho s olivami, bazalkou a sušenými rajčaty, česnekem a cibulí. Jedná se o zajímavou alternativu plnou chutí.