Pro milovníky bedel, tataráků i topinek. Zkuste tento bedlový tataráček na topince. Je to skvělý a chutný způsob jak netradičně zpracovat houby – konkrétně bedly. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tento bedlový tatarák po Česku.
Dokonale přes noc marinovaná krkovička, kterou pečeme v troubě na pekáči. Marináda je pikantní a lehce nasládlá a při pečení voní tak, že se to skoro nedá vydržet. Hodí se k ní šťouchačky nebo rýže.
Rostlinný olej patří k položkám, které se na nákupních seznamech objevují pravidelně. Není divu, v kuchyni je totiž nepostradatelný.
Tip na oběd nebo večeři s vynaložením minimální námahy? Hoďte všechno do jednoho pekáče. Zkuste tento recept s postupem a vylepšete ho podle svého.
Výborný zavařený cuketový salát, který v zimě jako když najdete. Lehce pikantní díky feferonce a výživný. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na zavařený cuketový salát s feferonkou a připravte si na zimu toto pálivé pohlazení z letní úrody.
Na koláčcích s majonézou není nic divného. Naopak! Jde o dobrůtku, která je velmi lahodná a hlavně dlouho vydrží vláčná.
Domácí pečivo zvládnete i vy. Vyzkoušejte náš recept na domácí housky, které si můžete posypat čímkoliv chcete.
Nemáte čas ani váhu? Tak tenhle recept je přímo pro vás. Vyzkoušejte tenhle hrnkový koláč s ovocem a šlehačkovým krémem.
Výtečný dezert pro mimořádné příležitosti, ať už jde o oslavu pro více lidí nebo pro příjemné odpoledne s nejbližšími. Upečte je podle tohoto receptu s postupem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Ikonu korejské kuchyně Kimchi polévku. Lze jej koupit v některých obchodech nebo si jej připravte sami podle našeho dalšího receptu!
Upečte si netradiční buchtu, která je zdravá. Tahle arašídová buchta bez vajec vám potěší chuťové pohárky a máte ji hotovou hned.











