Jednoduchý a rychlý recept na oběd nebo večeři. Tato kombinace je dokonalá a každý mlsný jazýček si pochutná. Využijete chřest, který je typický pro aktuální sezónu.
Punčové řezy jsou nejen skvělou příležitostí vrátit se k tradicím českého cukrářství, ale také možností potěšit sebe i své blízké tímto nezaměnitelným pokladem naší kuchyně. Tak si pojďme tyto punčové dobroty společně připravit.
Jednoduchý hrníčkový recept krok za krokem na luxusní řezy, které kombinují lehká tvaroh a výborné kakaové těsto.
Toto je chuťová lahůdka – Prohlédněte si recept s postupem na nádherně aromatické zapečené palačinky s Olomouckými tvarůžky! Bude se vám ještě o nich zdát.
Prohlédněte si recept s postupem na jednoduchou piškotovou roládu s čokoládovo-tvarohovým krémem! Budete vypadat jako cukrářský mistr.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Křupavé kuřecí špízy se slaninou a sýrem a vyzkoušejte tuto dobrůtku postříkat olejem a upéct v horkovzdušné troubě.
Slavnostní i rodinný dezert zároveň. Prohlédněte si recept s postupem na tyto banánovo-čokoládové řezy s krémem!
Pohoda s rodinou čí přáteli u kávy nebo svatební hostina? Prohlédněte si recept s postupem na tento tvarohový štrúdl a budete mít jasno!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Zapečené kotlety s bramborami, cibulí a smetanou a upečte toto skvělé jídlo v jednom pekáči.
Hovězí líčka na víně jsou mimořádně měkká a díky správně zvolenému vínu si vychutnáte chuť pravé Francie i u vás doma. Postupujte podle tohoto receptu krok po kroku.
Podplameník dostal název podle místa pod chlebovou pecí, kde se v horských oblastech severní Moravy a Slovenska tradičně pekl. Poctivý slaný koláč, který spolehlivě zasytí.











