Máte rádi trdelníky, ale přijdou vám jejich ceny astronomické? Upečte si domácí trdelníky na plechovce od piva za zlomek ceny a nebudete litovat! Prohlédněte si recept s postupem na skořicový trdelník pečený v troubě.
Výtečná polévka ze zelených fazolek, jakou si pamatujeme od babičky z dětství. Navíc s pošírovaným vejcem je polévka neodolatelná. Prohlédněte si recept s postupem na polévku ze zelených fazolek s pošírovaným vejcem.
Podzim pro mě znamená návrat k teplým a sytým jídlům, která zahřejí nejen tělo, ale i duši. Máte to stejně? Jednou jsem v místním…
Máte chuť na rizoto, vyzkoušejte s námi dýňové rizoto. V receptu najdete jednoduchý a srozumitelný postup. Zahřejte se s tímto krémovým rizotem.
Dýňové hranolky, jsou alternativou ke klasickým hranolkám. Vyzkoušejte tuto podzimní jednoduchou jedohubku. Můžete použít i jako přílohu.
Velmi specifická variace ovocné bábovky, ve které se skvěle mísí různé svěží a sladké chutě. Ideální volba na nedělní odpoledne. Recept na malinovou bábovku s mléčnou čokoládou a kokosem – zasněžená bábovka. Prohlédněte si recept s postupem na citronovo-malinovou bábovku.
Známá a oblíbená cik cak buchta s pudinkem a zakysanou smetanou, na které si pochutnají všechny generace konzumentů. Dobrou chuť! Prohlédněte si recept s postupem na cik cak buchtu.
Typicky české jídlo s intenzivním aroma. Dušené vepřové maso vás uchvátí svoji měkkostí v kombinaci s voňavým česnekem! Prohlédněte si recept s postupem na dušené vepřové na česneku.
Jednoduchý recept na neobvyklý švestkový koláč, který obsahuje zajímavé ingredience. Díky tomu je krásně vláčný a velmi chutný.
Klasický recept na játra na cibuli, jediná změna je v použitém koření a příloze. Tento pokrm je výborný s jakoukoliv vaší oblíbenou přílohou.
Jednoduchý recept na svěží pokrm z kuřecích prsou s rajčatovou omáčkou. Srozumitelný postup, podle kterého uvaří tento pokrm každý.











