Česká čína je klasika, která se u nás rozmohla hlavně v 80. a 90. letech. Zavzpomínejte na tu skvělou chuť křehoučkého masa.
Prohlédněte si recept s postupem na ďábelský bůček s výjimečnou chutí! Žádné pečení, pouze přirozená úprava masa.
Výborný a sytý oběd nebo večeři připravíte podle tohoto receptu s postupem za krátkou chvíli. Šťavnaté maso, zelenina a sýr vás dostanou!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na přípravu domácího kečupu a máte-li velkou úrodu rajčat, udělejte si zásobu na zimu. Bude se hodit.
Kuřecí maso se na způsob číny připravuje v mnoha variacích. Tento recept s postupem krok po kroku je velmi snadný, rychle hotový a rozhodně si pochutnáte.
Čertovsky chutné maso – takové jsou čertovské řízečky, které marinujeme v jemně pikantní marinádě. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na řízky z čertovy dílny a připravte tento chutný a skvělý oběd.
Prohlědněte si recept s postupem krok za krokem na Tradiční bulharskou čočkovou polévku, která je plná zeleniny a bohatá na chutě.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na luxusní vepřové kotlety v omáčce se šťouchanými bramborami. Ideální recept na nedělní oběd nebo neformální rodinnou oslavu. Připravíme ho vždycky tak, aby jsme pálivost přizpůsobili tomu, pro koho jídlo připravujeme. Je variabilní.
Hlavními hvězdami v tomto receptu jsou kuřecí špízy topící se ve sladké chilli omáčce. Prohlédněte si recept s postupem a ochutnejte nádech asijské kuchyně z pánve.