Loupežnický salát je rychlý, pikantní a skvěle dochucený, takže se hodí jako ideální pochoutka pro všechny, kdo mají rádi výraznější chuť. Prohlédněte si recept s postupem a vychutnejte si ho s námi.
Výživové hodnoty této exkluzivní polévky jsou na maximu. Hlavními ingrediencemi jsou totiž pečené papriky a česnek. Prohlédněte si recept s postupem na tuto aromatickou polévku plnou chutí.
Prohlédněte si recept s postupem na orientální vepřovou plec restovanou na zelenině a žampionech s Teriyaki omáčkou. Ochutnejte Japonsko na Vašem stole!
Hemenex z křepelčích vajíček je výživnější variantou toho z vajec slepičích. Rozhodně stojí za vyzkoušení, rychle si tak připravíte snadnou snídani bez cholesterolu. Prohlédněte si recept s postupem na hemenex z křepelčích vajíček.
Zelný salát bez zavařování je skvělým příkladem, jak lze uchovat čerstvost a přirozené chutě zeleniny bez složitých postupů. Prohlédněte si recept s postupem na zelný salát bez zavařování, který vydrží celou zimu.
Živáňská – tradiční pokrm slovenské kuchyně z vepřového masa, v tomto případě vylepšené na špejli. Připravuje se také na plechu jako ražničí. Prohlédněte si recept s postupem na živáňskou – směs s vepřovým masem na špejli.
Pro milovníky pizzy, kteří by si rádi připravili pikantní salámovou pizzu doma. Není snad nikdo, kdo by čas od času neměl chuť na pizzu – dnes si ukážeme recept na domácí pizzu pepperoni. Chutná lépe než pizza z obchodu.
Připravte si lehké letní těstoviny s čerstvými rajčaty a paprikou. Jednoduchý italský recept s křupavou slaninou a parmazánem. Svěží večeře hotová za 20 minut.
Fazolová polévka je tradice a zasytí i ty větší jedlíky, navíc je zdravá a chutná, nejvíc se hodí na podzim a v zimě. Prohlédněte si recept s postupem na Maminčinu fazolovou polévku.
Tento recept na křupavé topinky s kuřecí směsí a sýrem je ideální jak pro rychlou večeři, tak i jako chutný předkrm nebo svačinu. Prohlédněte si recept s postupem na křupavé topinky s kuřecí směsí.
Konzervovaný letní zeleninový salát vám poskytne čerstvou chuť sezónní zeleniny i v zimě, kdy budete vděční za slunečné dny.
Chutná nakládaná zelenina – recept na nakládaný zeleninový salát – směs rajčat, paprik a petrželky, ideální jako příloha nebo pro přípravu polévek, omáček a dalších pokrmů v zimních měsících ze zeleniny ze zahrady. Zavařovaná směs z rajčat a paprik je jednoduchý a chutný způsob, jak si uchovat letní zeleninu na zimu