Chtěli byste ochutnat něco chutného a šťavnatého, ale zároveň pro českou kuchyni trochu exotického? Zkuste lula kebab, tradiční jídlo původem z Kavkazu, Arménie, Ázerbajdžánu nebo Gruzie.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na pravé Spaghetti alba Carbonara dle originálního italského receptu.
Jednoduchý a rychlý recept na oběd nebo večeři. Tato kombinace je dokonalá a každý mlsný jazýček si pochutná. Využijete chřest, který je typický pro aktuální sezónu.
Vyzkoušejte náš dnešní recept na křupavé bramborové obdélníčky – připravíme si bramborové těsto, které pak naporcujeme na obdélníky, ty obalíme a osmahneme.
Informace, že je květák nízkokalorickou a zároveň nutričně bohatou zeleninou, asi nikoho nepřekvapí. Tato zelenina tvoří skvělý základ pro vaření i pečení, ať už jej využíváme jako přílohu, hlavní chod nebo součást bezmasých receptů.
Sezóna medvědího česneku je v plném proudu a tak se hodí postup na to, jak si udělat domácí pesto. Je to velice snadné a rychlé. Postupujte podle našeho receptu a video postupu – budete potřebovat samozřejmě i medvědí česnek.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem a upečte na párty s přáteli tuto gurmánskou pochoutku z listového těsta s norimberskou klobásou.
Sekaná patří v českých domácnostech mezi oblíbené pochoutky. Snadno se připravuje, není náročná na čas, práci ani finance, navíc se dá pohodlně vzít i například na výlet. Zkusili jste si ale někdy poněkud nudnou klasiku trochu ozvláštnit?
Dokonalá rychlovka, která je během 20 minut hotová včetně přípravy. Smetanová omáčka provoněná česnekem a k tomu ještě rukola pro krásný pohled.
Hlavní chod do 30 minut – masové kuličky s parmezánem se výborně hodí k nasládlé rajčatové omáčce. Provensálské koření chuť ještě zintenzivní. Jednoduchá mňamka.
Velmi snadný a chutný pokrm k obědu, který zvládnete připravit do 30 minut kompletně. Krémová omáčka se skládá z vývaru, smetany a parmezánu. Já mám ráda intenzivní chutě a přidávám i medvědí česnek.