Měli jste už někdy na stole uzený jazyk? Připravíte z něj luxusní pikantní pomazánku, kterou si zamilujete. Prohlédněte si recept s postupem!
Slané vafle získávají na popularitě a díky tomuto receptu s postupem připravíte snadno sýrové vafle s volským okem a zeleninou. Jde o skvělý pokrm ke svačině nebo jako brunch.
Na česnekové pomazánce si čas od času asi pochutnáváme všichni. Pokud ale česnek před použitím upečeme, vznikne nám nezapomenutelný chuťový zážitek, se kterým se budete chlubit na každé oslavě! Prohlédněte si recept s postupem na pomazánku ze dvou druhů sýrů a pečeného česneku.
Hemenex z křepelčích vajíček je výživnější variantou toho z vajec slepičích. Rozhodně stojí za vyzkoušení, rychle si tak připravíte snadnou snídani bez cholesterolu. Prohlédněte si recept s postupem na hemenex z křepelčích vajíček.
Recept s postupem, ingrediencemi na mrkvovo – sýrovou pomazánku, kterou podáváme zapečenou na chlebu či toastu. Silvestrovská jednohubka nebo svačina.
Snadné mini sendviče, které se podávají jako jednohubky při jakékoliv extra příležitosti – oslavy, návštěvy, na silvestra. Jednohubky jsou nejen hezké na pohled, ale také chutné.
Makrelová pomazánka s křenem a kapary obsahuje všechny zdravé ingredience a je velice výživná. Kombinace křenu a kapary zajistí její pikantnost. Prohlédněte si recept s postupem na Makrelovou pomazánku s křenem.
Zbyly Vám knedlíky od oběda? Nevyhazujte je – zde je recept na rychlé knedlíky s vajíčky a kuřecím masem. Ještě přidáme kyselou okurku a máme rychlou večeři.
Slovenské pirohy s brynzou se hodí jako hlavní jídlo, jako příloha je výborné studené mléko anebo mléko zakysané. Prohlédněte si recept s postupem na Slovenské pirohy s brynzou.
Pomazánka z ředkviček je velmi variabilní – můžete ji připravit v různých obměnách podle své nálady a surovin, které máte doma. Prohlédněte si recept s postupem na ředkvičkovou pomazánku.