Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na skromné jídlo ve slavnostním kabátku a připravte tyto skvělé Prezidentské brambory s Hermelínem a anglickou slaninou.
Papežský salát patří mezi pokrmy podávané při výjimečných příležitostech. Jeho základ tvoří brambory, kyselé okurky a majonéza, často také hrášek, šunka nebo uzené maso.
Jak již název napovídá, jídlo, které jsme pro vás uvařili dnes, pochází z rakouské kuchyně. Oproti české majonézové verzi je tento vídeňský salát lehčí a lehce navinulý. Základ tvoří kromě brambor také cibule, vývar, kvalitní ocet, hořčice a kapka oleje.
Podplameník dostal název podle místa pod chlebovou pecí, kde se v horských oblastech severní Moravy a Slovenska tradičně pekl. Poctivý slaný koláč, který spolehlivě zasytí.
Pokud také milujete cibulové kroužky, tento tip na recept by mohl být přesně pro Vás. Připravíme si totiž cibulový květ. Cibuli nařežeme křížem, obalíme a usmažíme. Cibule se krásně rozevře jako květ – je to taková chuťovka s domácím dipem nebo efektní příloha.
V případě nedostatku času se hodí mít v zásobě nějaký ten dobrý a rychlý recept třeba z jednoho hrnce. Což třeba karé ve vlastní šťávě.
Tuňák v našich kuchyních zdomácněl již před lety, dalo by se říci, že ihned po sametové revoluci. Nepatří v kuchyni tedy mezi nic neobvyklého. Tato pomazánka z tuňáka ovšem chuťově neobvyklá je – je totiž božská. Prohlédněte si recept s postupem.
Vypadají jako langoše, ale nejsou to langoše. Prohlédněte si recept s postupem na vynikající tvarohové placičky s česnekovou kysanou smetanou a připravte oblíbenou rodinnou večeři!
Sytá krémová polévka ze sýru a žloutků, která vás příjemně zahřeje a dodá energii. Prohlédněte si recept s postupem!
Prohlédněte si recept s postupem na luxusní kuřecí prso obalené schwarzwaldskou šunkou s hermelínem! Zažijete chuťovou fantazii.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tuto Bramborovou bombu. Bramborová hnízda se slaninou a sýrem, ve spojení s farmářským dipem jsou bezkonkurenční pochoutkou.