Ať už jste vášniví houbaři, nebo jen milujete podzimní chuťové kombinace, bedlové škvarky si určitě rychle oblíbíte! Skvělý recept na bedlové škvarky s jednoduchou přípravou. Prohlédněte si recept s postupem na bedlové škvarky na topince.
Pečený bůček v horkovzdušné fritéze, doplněný omáčkou z rajčatového protlaku a červeného vína, podávaný s domácími špeclemi. Pečený bůček s bohatou omáčkou z rajčat a červeného vína podávaný s domácími špeclemi
Tato jambalaya ve stylu Wisconsin kombinuje jemné kuře, krevety a klobásu s čedarem v chutném, rychlém jídle, které je hotové za 30 minut. Jedná se o recept na jídlo z jednoho hrnce z běžných surovin. Tato rychlá jambalaya plná kuřete, krevet a uzené klobásy s čedarem je ideální volbou na večeři
Vepřové kotlety v pivní omáčce jsou v Čechách velmi oblíbenou variantou přípravy masa. Nejlepší jsou pak s domácí bramborovou kaší. Prohlédněte si recept s postupem na kotlety v pivní omáčce.
Těstovinový Salát Harlekýn je nejen chutný, ale i zdravý díky čerstvé zelenině a lehkému dresinku. Skvělý těstovinový salát, chutná i dětem Prohlédněte si recept s postupem na salát harlekýn s tříbarevnými těstovinami.
Recept na plněnou pečenou dýni s mletým masem – výživné hlavní jídlo pro rodinné večeře. Krok za krokem návod pro perfektní pokrm plný chutí.
Jednoduchý recept na pečenou dýni s rozmarýnem – chutná a aromatická příloha nebo hlavní jídlo. Snadná příprava a rychlé pečení.
Připravte si těstoviny s krémovou dýňovou omáčkou plnou aromatických bylinek a koření. Snadný recept vhodný pro rodinné večeře a setkání s přáteli.
Máte chuť na rizoto, vyzkoušejte s námi dýňové rizoto. V receptu najdete jednoduchý a srozumitelný postup. Zahřejte se s tímto krémovým rizotem.