Segedínský guláš je tradiční středoevropské jídlo maďarského původu. Nejlepší recept je ten originální a chutná prostě všem. Prohlédněte si recept s postupem na segedínský guláš.
Jídlo chutná skvěle čerstvé, ale i druhý den ohřáté, nebo dokonce studené. Tento pokrm je ideální pro jakoukoliv příležitost – ať už hledáte rychlou a chutnou večeři pro rodinu, nebo chcete pohostit přátele.
Tato pasta má bohatou, plnou chuť, kterou ocení nejen milovníci vajíček. Tato vaječná pasta se skvěle hodí k celozrnnému pečivu, bagetkám, toustům, chlebu nebo domácím jemným rohlíkům.
Sýr, domácí majonéza, česnek a okurky se spojí v krémovou a pikantní pochoutku, která se hodí jak na slavnostní stůl, tak na běžnou večeři. Tuto sýrovou pomazánku můžete použít jako předkrm, jako náplň do sendvičů nebo jako rychlou večeři.
Neobvyklé využití mletého masa, které potěší vaše chuťové buňky. Šišky z mletého masa, rýže a dalších surovin jsou vynikající a šťavnaté. Prohlédněte si recept s postupem na šišky z mletého masa a rýže.
Poctivý hovězí guláš je česká hospodská klasika. S tímto receptem si uvaříte jemný guláš podle tradiční receptury. Prohlédněte si recept s postupem na jemný hovězí guláš.
Prohlédněte si recept s postupem na dušené hrudí. Prémiový guláš z dušeného hovězího hrudí. Chcete-li se zařadit mezi kuchaře nejlepších gulášů, zkuste tento recept!
Recept s postupem na 15 minutové těstoviny s lososem, které si zamilují děti i hospodyňky. Rychlý a chutný recept! Smetanové těstoviny s lososem.
Očekáváte větší počet hostů? Připravte jim tyto chutné a lehké jednohubky z celozrnného pečiva s pažitkovo tvarohovou pomazánkou. Prohlédněte si recept s postupem na jednohubky s pažitkovo tvarohovou pomazánkou.
Prohlédněte si recept s postupem na zapečené bagetky. Zapečené bagetky nebo-li kanapky jsou skvělým pohoštěním pro své přátele během oslav a různých setkání. Oprostěte se od obyčejných chlebíčků.
Prohlédněte si recept s postupem na plněné bramborové knedlíky se zelím, uzeným masem a brynzou. Fantastické bramborové knedlíky plněné uzeným masem a brynzou. Uvařte je doma a podávejte se zelím. Další variace knedlíků v receptu.











