Guláš má zajímavou historii a mnoho variant přípravy. Tentokrát jsem vařila guláš na bratislavský způsob s receptem od kamarádky. Jako přílohu houskový knedlík.
Pečenáče jsou výborným rybím pokrmem – já je připravuji z kapra. Usmažený kapr se nakládá do octového nálevu s kořením a zeleninou – je to opravdová lahůdka. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na domácí pečenáče z kapra. Někdo je připravuje z rybích řízků, které zbydou. Ale já si je připravuji cíleně, protože mi moc chutnají.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na svíčkovou tentokrát ale z kančího masa s domácím kynutým knedlíkem a brusinkami.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na vývar z pečených vepřových kostí, který budete vařit sice pomalu a dlouho, ale výsledek bude stát za to.
Kuřecí maso je v kuchyni velmi oblíbené, protože je křehké, měkké a nepotřebuje dlouhou přípravu. Kuřecí maso je variabilní a lze z něj připravit…
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na skvělou polévku bramboračku, která svým složením poskytne vašemu žaludku teplo jako v pokojíčku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Spirálky z listového těsta, úžasně vypadající a chutný předkrm na párty, který všechny oslní svým vzhledem a chutí.
Tato hustá, aromatická a pikantní polévka pochází z Indie, ale její oblibu rozšířili Britové. Prohlédněte si její recept s postupem a staňte se součástí historie!
Dokonale propečené vepřové koleno chce péči a čas! S tímto receptem a podle tohoto postupu získáte křupavou kůrku a šťavnaté maso.
Ačkoli se může zdát, že sulc patří do minulosti, jeho zdravotní benefity a bohatá chuť mu dávají místo i v moderní kuchyni. Prohlédněte si recept s postupem na domácí sulc s houbami!
Tradiční rakouské jídlo plné šťavnatého masa, provařené zeleniny a výrazných chutí, které si zamilujete! Prohlédněte si recept s postupem na vepřové po štýrsku – jako příloha stačí čerstvý chléb.