Svíčková na smetaně je královnou české kuchyně. Prohlédněte si recept včetně postupu přípravy na podle našeho tradičního receptu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Kapustovou sekanou s bramborovou kaší a rajčatovým salátem. Děti vás budou za tento oběd opravdu milovat.
Využijte staré rohlíky a housky a uvařte žemlové knedlíky podle tohoto receptu! Hodí se snad ke všemu.
Prohlědněte si recept s postupem krok za krokem na Tradiční bulharskou čočkovou polévku, která je plná zeleniny a bohatá na chutě.
Králičí maso možná není tak běžné jako kuřecí nebo vepřové, co se pomazánek týče už vůbec. Prohlédněte si recept s postupem na tuto králičí pomazánku a budete se olizovat!
Guláš má zajímavou historii a mnoho variant přípravy. Tentokrát jsem vařila guláš na bratislavský způsob s receptem od kamarádky. Jako přílohu houskový knedlík.
Pečenáče jsou výborným rybím pokrmem – já je připravuji z kapra. Usmažený kapr se nakládá do octového nálevu s kořením a zeleninou – je to opravdová lahůdka. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na domácí pečenáče z kapra. Někdo je připravuje z rybích řízků, které zbydou. Ale já si je připravuji cíleně, protože mi moc chutnají.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na svíčkovou tentokrát ale z kančího masa s domácím kynutým knedlíkem a brusinkami.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na vývar z pečených vepřových kostí, který budete vařit sice pomalu a dlouho, ale výsledek bude stát za to.
Kuřecí maso je v kuchyni velmi oblíbené, protože je křehké, měkké a nepotřebuje dlouhou přípravu. Kuřecí maso je variabilní a lze z něj připravit…
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na skvělou polévku bramboračku, která svým složením poskytne vašemu žaludku teplo jako v pokojíčku.