Tradiční polévka s jednoduchým postupem a seznamem ingrediencí. Kaldoun může být uvařen z jakékoliv drůbeže, nejen z husy. Je to snadné.
Fazolová polévka je tradice a zasytí i ty větší jedlíky, navíc je zdravá a chutná, nejvíc se hodí na podzim a v zimě. Prohlédněte si recept s postupem na Maminčinu fazolovou polévku.
Recept s postupem na výbornou staročeskou polévku. Bramboračka s houbami nebo bez hub nemá chybu. Sytá polévka co zahřeje v chladnějších dnech.
Vynikající pokrm z vepřových kotlet připravených na jedinečné omáčce z podmáslí s cibulí. Podáváme s bramborovou kaší. Prohlédněte si recept s postupem na vepřové kotlety na podmáslové omáčce.
Krkovička z jedné pánve s pivní omáčkou: Tento recept je dokonalým prozřením všech kuchařů, kteří nemají v oblibě mytí nádobí. Spojené chutě z jedné pánve jsou navíc vynikající. Prohlédněte si recept s postupem na krkovičku s bramborami z jedné pánve.
Připravte si těstoviny s krémovou dýňovou omáčkou plnou aromatických bylinek a koření. Snadný recept vhodný pro rodinné večeře a setkání s přáteli.
Zakonzervujte si sezónní zeleninu na zimu do slaného nálevu. Zachová si čerstvost a chuť až do jara včetně většiny vitamínů. Prohlédněte si recept s postupem na konzervovanou zeleninu ve slaném nálevu.
Vařený hovězí jazyk je pokrm, který je nejen lahodný, ale také elegantní a ideální pro speciální příležitosti. Tento recept na hovězí jazyk se švestkovou máslovou omáčkou kombinuje tradiční chutě s moderním a sladkým twistem.
Svíčková patří mezi nejznámější jídla české gastronomie. V tomto receptu se dozvíte krok za krokem jak na ni co nejlépe! Prohlédněte si recept s postupem na svíčkovou na smetaně.
Jídlo chutná skvěle čerstvé, ale i druhý den ohřáté, nebo dokonce studené. Tento pokrm je ideální pro jakoukoliv příležitost – ať už hledáte rychlou a chutnou večeři pro rodinu, nebo chcete pohostit přátele.