Za českou klasiku v podobě hamburské kýty sklidíte zasloužené ovace u nedělního slavnostního oběda. Připravte ji podle tohoto receptu krok po kroku.
Pochutnejte si na bramborové pizze se šunkou, kterou stačí opéct na pánvi. Lahodné domácí jídlo máte raz dva.
Pirohy jsou známé i jako vareniky či pelmeně (dle regionu), jejich historie je propojena s kuchyní východní Evropy. Tato varianta je spíše koláčem, protože se nebudou plnit, jednoduše suroviny smícháte dohromady.
Hovězí líčka na víně jsou mimořádně měkká a díky správně zvolenému vínu si vychutnáte chuť pravé Francie i u vás doma. Postupujte podle tohoto receptu krok po kroku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na oblíbené české jídlo, na které má každý kuchař a rodina svůj recept, Svíčkovou na smetaně.
Svíčková na smetaně je královnou české kuchyně. Prohlédněte si recept včetně postupu přípravy na podle našeho tradičního receptu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Kapustovou sekanou s bramborovou kaší a rajčatovým salátem. Děti vás budou za tento oběd opravdu milovat.
Využijte staré rohlíky a housky a uvařte žemlové knedlíky podle tohoto receptu! Hodí se snad ke všemu.
Prohlědněte si recept s postupem krok za krokem na Tradiční bulharskou čočkovou polévku, která je plná zeleniny a bohatá na chutě.
Králičí maso možná není tak běžné jako kuřecí nebo vepřové, co se pomazánek týče už vůbec. Prohlédněte si recept s postupem na tuto králičí pomazánku a budete se olizovat!
Guláš má zajímavou historii a mnoho variant přípravy. Tentokrát jsem vařila guláš na bratislavský způsob s receptem od kamarádky. Jako přílohu houskový knedlík.
Pečenáče jsou výborným rybím pokrmem – já je připravuji z kapra. Usmažený kapr se nakládá do octového nálevu s kořením a zeleninou – je to opravdová lahůdka. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na domácí pečenáče z kapra. Někdo je připravuje z rybích řízků, které zbydou. Ale já si je připravuji cíleně, protože mi moc chutnají.