Pochutnejte si na bramborové pizze se šunkou, kterou stačí opéct na pánvi. Lahodné domácí jídlo máte raz dva.
Pirohy jsou známé i jako vareniky či pelmeně (dle regionu), jejich historie je propojena s kuchyní východní Evropy. Tato varianta je spíše koláčem, protože se nebudou plnit, jednoduše suroviny smícháte dohromady.
Hovězí líčka na víně jsou mimořádně měkká a díky správně zvolenému vínu si vychutnáte chuť pravé Francie i u vás doma. Postupujte podle tohoto receptu krok po kroku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na oblíbené české jídlo, na které má každý kuchař a rodina svůj recept, Svíčkovou na smetaně.
Svíčková na smetaně je královnou české kuchyně. Prohlédněte si recept včetně postupu přípravy na podle našeho tradičního receptu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Kapustovou sekanou s bramborovou kaší a rajčatovým salátem. Děti vás budou za tento oběd opravdu milovat.
Využijte staré rohlíky a housky a uvařte žemlové knedlíky podle tohoto receptu! Hodí se snad ke všemu.
Prohlědněte si recept s postupem krok za krokem na Tradiční bulharskou čočkovou polévku, která je plná zeleniny a bohatá na chutě.
Králičí maso možná není tak běžné jako kuřecí nebo vepřové, co se pomazánek týče už vůbec. Prohlédněte si recept s postupem na tuto králičí pomazánku a budete se olizovat!
Guláš má zajímavou historii a mnoho variant přípravy. Tentokrát jsem vařila guláš na bratislavský způsob s receptem od kamarádky. Jako přílohu houskový knedlík.
Pečenáče jsou výborným rybím pokrmem – já je připravuji z kapra. Usmažený kapr se nakládá do octového nálevu s kořením a zeleninou – je to opravdová lahůdka. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na domácí pečenáče z kapra. Někdo je připravuje z rybích řízků, které zbydou. Ale já si je připravuji cíleně, protože mi moc chutnají.











