Tyto kuřecí paličky rozhodně nejsou obyčejným kusem drůbeže. Prohlédněte si recept s postupem na netradiční pojetí kuřecích paliček!
Ať už máte jakýkoliv postoj ke králičímu masu, tuto houskovou polévku z králičího masa si rozhodně oblíbíte. Prohlédněte si recept i s postupem!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Vaječné chlebové košíčky, neboli chléb ve vajíčku ve tvaru košíčků pečený v troubě bez tuku a smažení.
Máte rádi klasickou tlačenku a chcete zkusit něco nového? Toto je recept s postupem na terinu z vepřového kolene, neboli francouzskou obdobu tlačenky.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tatarský biftek neboli tatarák. Většinou oblíbenou, ale někdy i nenáviděnou delikatesu k posezení u piva či vína.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Skvělé jednohubky k vínu i pivu, takové jsou smažené hermelinové kuličky se slaninou, které se hodí jak k pivu, tak k červenému i bílému vínu.
Bramborové taštičky s brynzovou náplní obvykle nazýváme pirohy. Podáváme je se zakysanou smetanou a anglickou slaninou. Prohlédněte si tento tradiční recept slovenské kuchyně s postupem.
Kombinace jemného kuřecího masa, chutných žampionů a bílého vína s jemně ovocnými tóny, je fantastická. Prohlédněte si tento sofistikovaný recept s postupem a užijte si každé sousto!
Představujeme vám 2 velmi zdravé a ještě chutnější recepty, které snadno připravíte z červené řepy. Upečete si svůj chléb, jehož součástí je tato zdravá zelenina a také lahodnou pomazánku z červené řepy a křenu. Prohlédněte si tyto recepty s postupem a vylepšete svůj jídelníček hned.
Výroba vlastních bramborových noků není žádná věda. S opečenou cibulkou a anglickou slaninou jsou prostě dokonalé! Prohlédněte si tento recept s postupem hned.
Na česnekové pomazánce si čas od času asi pochutnáváme všichni. Pokud ale česnek před použitím upečeme, vznikne nám nezapomenutelný chuťový zážitek, se kterým se budete chlubit na každé oslavě! Prohlédněte si recept s postupem na pomazánku ze dvou druhů sýrů a pečeného česneku.