Česnečka, oukrop nebo kocovinová polévka. Je jedno, jak jí říkáte. Postaví na nohy i po velmi krušné noci nebo při prvních příznacích nachlazení. Základ připravuji na sádle a dělám si krutony ze staršího chleba. Kdo má rád, může přidat nastrouhaný sýr.
Blíží se podzim a zima a s nimi chladné období. Tato poctivá selská zelňačka s uzeným a klobásou podle receptu s postupem krok za krokem vás zahřeje a postaví na nohy!
Prohlédněte si recept s postupem na tradiční jihočeskou zelnici, obvykle podávanou se šťouchanými bramborami.
Sytá krémová polévka ze sýru a žloutků, která vás příjemně zahřeje a dodá energii. Prohlédněte si recept s postupem!
Prohlédněte si recept na zabijačkovou zelnici s klobásou! Postaví na nohy a prohřeje vám kosti i krev v těle. Také dokonale zasytí.
Toto je zaručeně ta nejlepší krémová fazolová polévka! Vychutnejte si ji s čerstvým chlebem a budete spolehlivě zasyceni. Prohlédněte si recept s postupem na toto skvělé jídlo – krémovou fazolačku!
 
						
				





