Prohlédněte si recept s postupem na halušky se zelím a uzeným masem.
Recept na bublaninu: Tentokrát jsme použili sezónní ovoce, černý rybíz: Nadýchaná bublanina se zakysanou smetanou a černým rybízem. Příjemná kombinace lehce kyselého rybízu a sladkého těsta a drobenky.
Objevte klenot české pekařské tradice s naším receptem na Moravské koláče s dvojí náplní. Lahodné kombinace tvarohu a marmelády v každém soustu
Piškotový dort může být také použit jako vrstva v multi-vrstvových dezertech, jako jsou tiramisu nebo charlotte.
Recept a postup na Nanukáče. Skládají se z těsta, krému a polevy. Postup krok za krokem je sepsán v našem receptu a článku.
Jakmile je koláč upečený a drobenka zlatavě hnědá, můžeme si vychutnat skvělou kombinaci chutí: sladkou chuť kynutého těsta, kyselost rebarbory a křehkost drobenky.
Připravte se na kreativitu v kuchyni a na chutné dobroty, které si budete chtít užívat znovu a znovu.
Recept na hrníčkovou bábovku a pár informací proč je hrníčková a proč nejen na neděli. Znáte výhody a nevýhody hrníčkové bábovky?
Prohlédněte si recept s postupem na poctivý makový závin – s bohatou nebeskou náplní, která se rozplývá na jazyku.