Lehký dezert s tvarohovo-jogurtovým krémem, šlehačkou a ovocem na piškotovém korpusu. Prohlédněte si recept s postupem, jak připravit svěží moučník, který potěší svou jemností a vyváženou chutí.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Germknodel, sladký alpský knedlík plněný povidly, s pudinkem, mákem a cukrem, prolitý rozpuštěným máslem.
Takové mini langoše akorát do ruky, které vykrajuji skleničkou – tentokrát je v rychlosti síla, jsou bez kynutí z bílého jogurtu. Počesnekované utřeným česnekem se solí, kečup a sýrový zásyp
Jablečník s tmavým korpusem je skvělý – miluji těsta, kam se přidávají jablka. Jako moučník po obědě s kafíčkem je neodolatelný. Tady máte tip na snadný a rychlý jablkovo – tvarohový koláček.
Upečte si lahodný černý kakaovník, který je s polevou a sypaný kokosem. Rozplývá se na jazyku a udělá radost i těm nejnáročnějším jazýčkům.
Už jste zkusili kdejaký recept na odpalované těsto? Věřím tomu. Ale co si tentokrát upéct věnečky po domácku – jako malé sladké jednohubky, co potěší každého mlsouna? Mini dezerty, které zmizí dřív, než stihnou vychladnout.
Chtěli byste něco upéct, ale necítíte se na to? Pak vyzkoušejte tento jednoduchý sypaný tvarohový koláč, zvládne ho i začátečník.
Jste milovníci koláčů z kynutého těsta? Jestli je tomu tak, tento závin si můžete naplnit kromě máku ještě ořechovou náplní, tvarohem, povidly a tím, co máte rádi.
Tvarohové dezerty v kombinaci s ovocem patří mezi velice oblíbené. Patříte-li také mezi jejich fanoušky, ochutnejte tuto vláčnou tvarohovou buchtu s broskvemi. Myslím, že vás určitě svojí chutí potěší.
Máte chuť na něco exotického a méně sladkého? Zkuste osvěžující, krásně zelené a chutné kiwi řezy. Myslím, že budete spokojení. Dezert vychází z dobře známé české klasiky.
Vláčné těsto, krémový tvaroh a pečení bez složitostí – to je litá tvarohová buchta, kterou si pamatujeme z babiččiny kuchyně. Tento snadný recept s podrobným postupem ukáže, jak připravit nadýchaný a vláčný moučník, který zůstane čerstvý i několik dní.











