Švestková nutella je vynikající čokoládovou pomazánkou, která plně nahradí tu kupovanou a přitom je i o fous zdravější – prostě víte, co jíte!
Pomazánka vonící po starých časech – uzeném salámu, sýru a pikantní paprice. Pro její přípravu stačí miska, pár ingrediencí a kousek dobrého chleba.
Znáte valašskou pomazánku? Tak si ji pojďte připravit, je krémová, lahodná a o něco zdravější, protože je z tvarohu a ne z majonézy.
Na vajíčkovou pomazánku možná ani nepotřebujete recept s postupem. Děláte jí také tak? Podívejte se, jak ji můžete obměnit.
Na podzim je všude hub jak máku. Co s nimi? Vyzkoušejte například houbovou pomazánku s nivou. Výtečná kombinace.
Lehká a krémová pomazánka z cukety, česneku a sýra. Skvělá na topinky i čerstvé pečivo. Prohlédněte si recept s postupem.
Manžel hermelínovou pomazánku miluje, děti už méně, ale až budou větší, tak jí určitě přijdou na chuť. Někdo by tuto nazval i salátem, každopádně s čerstvou vekou se dá sníst na posezení. Vyzkoušejte ji i vy, je jednoduchá a hodí se na chlebíčky i k večeři na chleba.
Škvarkovka je klasikou, kterou netřeba dlouze představovat. Skvěle chutná na čerstvém chlebu, takže pokud vás nebaví vymýšlet, čím si namazat chléb, tady je jeden z receptů. Vsaďte na jistotu, na výbornou škvarkovou pomazánku. Je to prostě hit.
Pomazánka, která chutná jako z dětství. Vyzkoušejte tuto sýrovou, lehce pikantní pomazánku. Je to rychlovka a vy se budete olizovat až za ušima. Možná ji znáte z obchodních řetězců.
Tatarák bez masa, zato s pořádnou náloží hub povznese vaše topinky na vyšší úroveň. Udělejte si ho do zásoby podle našeho receptu krok po kroku.
Drožďovka má své zaryté odpůrce i milovníky. Vyzkoušejte ji i vy a vězte, že si ji naprosto zamilujete. Dobrou chuť!











