Existují recepty, které vás přenesou do dětství. Přesně takový je recept s postupem krok za krokem na švestkový koláč, který provoní celý byt a chutná jako letní prázdniny.
Jablečný perník – nebo jako v tomto případě ten andělský s náplní – je skvělým podzimním moučníkem. Perník známe a pečeme snad všichni. Díky tomuto receptu s podrobným postupem ho však dovedete k dokonalosti a povýšíte na úplně novou úroveň.
Rolované koláče s pudinkem a višněmi navrchu se perfektně hodí jako sváteční moučník ke kávě. Vaši hostí budou nadšení. Upečte koláče podle tohoto receptu s postupem
Pokud existuje nějaká sladká pochoutka ze staročeské kuchyně, pak jsou to tyto přesňáky s mákem a povidly. Prohlédněte si tento původní recept i s postupem!
Mák je česká superpotravina, využijte ji a upečte si báječné makové rolky. Jsou tak jemné a vláčné, že se vám rozplynou na jazyku. Podle našeho receptu s postupem krok za krokem to zvládne každý.
Recepty Pepy Maršálky mají neuvěřitelný šmrnc! Tento recept s postupem krok za krokem na jeho koblihy s povidlovou náplní si zamilujete.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na babiččiny kynuté koláčky s tvarohovou náplní, zdobené jen drobenkou nebo povidly s drobenkou. Pokud nemáte rádi povidla, mlžete použít i jiný hustý džem.
Možná, že ji také znáte. Říká se jí švestková, trnková, omáčka z povidel a určitě má i další názvy. Tohle je zapomenutá klasika české kuchyně. A švestek jsou právě plné stromy.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tento kulatý důkaz domova a zkuste upéct koláčky, jak se pekly na Moravě. Pěkně kynuté, s tvarohem, povidly a drobenkou.
Dopřejte si výborné koláče se zajímavým názvem dvojctihodné. Koláče nejsou nijak těžké, postačí vám jen trochu trpělivosti.
Hrušková povidla perfektně doplní třeba buchty nebo vánoční cukroví a jejich vůně vykouzlí neopakovatelnou chuťovou lahodu. Když dodržíte tento jednoduchý postup, určitě se povedou.