Recept s jednoduchým postupem a videem. Perník je díky povidlům v těstě krásně vláčný a křehký. Tuto verzi perníku miluje každý.
Při přípravě perníku se kuchyní line vůně, která připomíná adventní čas, kdy se u plotny střídají příjemné vůně. Prohlédněte si recept s postupem na vídeňský perník s makovou náplní a citronovou polevou.
Pokud máte rádi klasické dezerty s moderním nádechem, tento závin se stane vaším novým oblíbencem. Každý plátek je plný nostalgických chutí. Prohlédněte si recept s postupem na perníkový závin plněný ořechy a sušenými švestkami.
Šlehačkové koláčky vynikají svojí jemností a lehkostí, díky které se rozplývají na jazyku a proto jich nikdy není dost. Prohlédněte si recept s postupem na Šlehačkové koláčky s náplní z povidel.
Koláčky rumáčky vnímáme jako symbol pohostinství a sdílení. Dokonalé malé koláčky plněné sladkou náplní vykouzlí úsměv každému! Prohlédněte si recept s postupem na koláčky rumáčky.
Velmi jednoduché sachr řezy chuťově připomínající originální sachr dort. Lahodná pochoutka pro každou příležitost, která nikdy nezklame. Prohlédněte si recept s postupem na falešné sachr řezy.
Prohlédněte si recept s postupem na kvasnicové beleše. Připravte si doma tyto starosvětské beleše neboli kynuté palačinky s povidly a mákem. Téměř zapomenutá lahůdka z dávných dob.
Plněné kynuté knedlíky připravované v páře jsou oblíbeným jídlem z našeho dětství. Zavzpomínejte s námi a uvařte si pár povidlových. Prohlédněte si recept s postupem na pařené knedlíky.
Prohlédněte si recept s postupem na poctivé vdolky s povidly. Smažená sladká tradice v české kuchyni. To jsou lahodné vdolky se švestkovými povidly, krémem a strouhaným tvarohem. Recept zde!
Tyto klasické české buchty jsou ideální pro každou příležitost, prohlédněte si podrobný recept na přípravu kynutých povidlových buchet.