Fazolová polévka je tradice a zasytí i ty větší jedlíky, navíc je zdravá a chutná, nejvíc se hodí na podzim a v zimě. Prohlédněte si recept s postupem na Maminčinu fazolovou polévku.
Tradičně podzimní dýňový chléb z odrůdy Hokkaido je čí dál, tím více oblíbený také u nás, přestože kořeny má v Japonsku. Prohlédněte si recept s postupem na dýňový chléb Hokkaido.
Roláda Hurikán je lahodný a nenáročný dezert, vhodný k rychlému občerstvení ke kávičce v neděli, či pro nečekaně ohlášenou návštěvu. Prohlédněte si recept s postupem na Roládu Hurikán.
Tyčinky z mozzarelly si můžete přizpůsobit svým chuťovým preferencím a přidat různé koření nebo přísady podle svého gusta. Recept na mozzarellové smažené tyčinky.
Upečený chléb nechte zcela vychladnout, než ho nakrájíte, aby se z něj nevypařila vlhkost a zůstal nadýchaný.
Když koláč vyklopíte z formy, objeví se nahoře vrstva karamelizovaných jablek spojená s nadýchaným piškotem.