Tato pomazánka je univerzální pochoutkou, která se hodí na různé způsoby servírování. Prohlédněte si recept s postupem na budapešťskou pomazánku a vychutnejte si ji s čerstvým pečivem.
Měli jste už někdy na stole uzený jazyk? Připravíte z něj luxusní pikantní pomazánku, kterou si zamilujete. Prohlédněte si recept s postupem!
Sýrovo-česneková pomazánka s pestem z medvědího česneku se skvěle hodí k čerstvému pečivu, ať už křupavé bagetě, celozrnnému chlebu nebo domácímu kváskovému bochníku. Prohlédněte si tento recept a zažijte nové chutě!
Domácí pečivo – prohlédněte si recept na slané domácí preclíky. Jsou lepší než ty kupované v řetězcích. Ideální jako občerstvení na oslavách nebo příloha k polévkám a salátům.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na náš Velikonoční dort s překvapením uvnitř – zajíček patří k Velikonocům a k zajíčkovi patří mrkvička.
Prohlédněte si recept s postupem na Kynutý koláč se strouhankou z piškotů a 3 náplněmi – tvarohovou, borůvkovou a makovou, zakončený bohatě sypanou drobenkou na povrchu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Úžasný nejen novoroční dort z deseti žloutků – doopravdy vaječný a nadýchaný, se spoustou ořechů a upečte jej na každou slavnostní příležitost.
Plánujete romantický večer nebo chcete jen dobrou italskou chuťovku k zakousnutí? Doporučuji prohlédnout recept s postupem na parmazánové pečivo s olivami.
Tuto “pomazánku” jsme nazvaly SLoní mls, protože nám připomíná něco neurčitého, ale dobře vypadajícího. Jakmile tuto baštu jednou ochutnáte, budete mít jasno. Prohlédněte si recept s postupem na Sloní mls.
Pokud si nevíte rady s občerstvením na následující večírek či rodinnou sešlost, zpozorněte! Tyto excelentní a moderní jednohubky ohromí všechny hosty. Prohlédněte si recept s postupem na rohlíčky z listového těsta plněné čímkoliv.
Pomazánka z grilovaných makrel má neobyčejně svůdné aroma a chutná ještě o to lépe! Díky jednoduché úpravě ryb si na této delikatese výborně pochutnáte. Prohlédněte si recept s postupem na pomazánku z grilované makrely.











