Sytá a hřejivá polévka ideální pro chladné podzimní a zimní dny. Uvařte ji jednoduše podle tohoto receptu s jasným postupem.
Lehký letní zákusek s ovocem a svěží želatinou z pudinku vyrobíte jednoduše podle tohoto receptu s postupem krok po kroku. Zkuste tentokrát jako ovoce použít kiwi, nebudete litovat.
Retro klasika porevoluční gastronomie, na kterou někdo nedá dopustit a jiný ji opovrhuje. Patřím k prvnímu táboru, proto ji si můžete připravit podle mého receptu krok po kroku.
Klasická česká hotovka v podobě omáčky s masem a knedlíkem nezklame u žádného nedělního oběda. Uvařte tuto poctivou českou omáčku podle postupu krok po kroku. Znáte asi jako plec, ale toto je kýta.
Šunkové rolky s křenem chutnají skvěle jako předkrm i jako sváteční pohoštění. Zařaďte je na své párty menu. Jejich příprava podle tohoto receptu je velmi snadná.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tento retro holandský salát, který přežil věky a stále si na něm občas rádi pochutnáme.
Domácí sulc z kolena a kůží s octem a cibulí je plný kvalitního kolagenu. Vyjde na pár korun a chutná skvěle nejen jako chuťovka k pivu. Připravte ho podle tohoto receptu krok po kroku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na retro zapečené šunkové rolky z trouby a vraťte se na chvíli do kuchyně svojí maminky.
Klasika, která nestárne. Pohlreich sice plátek s broskví nemá zrovna v oblibě, my ostatní ale jo. A vždy si na něm pochutnáme.
Zatoužili jste po nostalgické chuti? Pak si připravte párkový salát, který byl velmi oblíbený za socialismu. Dobrou chuť!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na pečené Be-Be řezy s vanilkovo-pudinkovým krémem a čokoládovou polevou. A vychutnejte si tento vynikající retro dezert.