Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tento retro holandský salát, který přežil věky a stále si na něm občas rádi pochutnáme.
Domácí sulc z kolena a kůží s octem a cibulí je plný kvalitního kolagenu. Vyjde na pár korun a chutná skvěle nejen jako chuťovka k pivu. Připravte ho podle tohoto receptu krok po kroku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na retro zapečené šunkové rolky z trouby a vraťte se na chvíli do kuchyně svojí maminky.
Klasika, která nestárne. Pohlreich sice plátek s broskví nemá zrovna v oblibě, my ostatní ale jo. A vždy si na něm pochutnáme.
Zatoužili jste po nostalgické chuti? Pak si připravte párkový salát, který byl velmi oblíbený za socialismu. Dobrou chuť!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na pečené Be-Be řezy s vanilkovo-pudinkovým krémem a čokoládovou polevou. A vychutnejte si tento vynikající retro dezert.
Buchta babeta je klasickým československým moučníkem, který není jen pro pamětníky. Své místo na stole má tento moučník stále. Připravuji ho v několika variantách. Prohlédněte si jeden z receptů s postupem na svěží citronovou babetu. Zvládnete ji za pár minut a skvěle si pochutnáte!
Připravte si vlašák s alternativní surovinou. Je to klasika, která chutná a i když se nejedná o nejzdravější jídlo, občas přijde k chuti a podlehneme.
Prohlédněte si recept s postupem na poctivou sýrovo – česnekovou pomazánku podle receptury z dob ČSSR! Je vynikající.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tuto skvělou a velice snadnou olejovou buchtu, která je dvoubarevná. Je retro a je litá, protože se pouze nalije na plech a peče.
Prohlédněte si recept s postupem na přípravu sýrových smaženek a jejich různých variant, které můžete skvěle nakombinovat. Máte tak hned několik druhů pohoštění.