Holandský řízek, oblíbený pokrm českých dospěláků, teenagerů i seniorů, mate svým názvem – s Nizozemskem nemá totiž nic společného.
Dozlatova osmažené řízečky, obalené houby, křupavý květák nebo oblíbený „smažák“. Kdo by tato jídla nemiloval, že? Na výletě si je rádi dopřejeme i v restauracích.
Jednoduchý trik k vytvoření dokonalého kuřecího řízku jako z restaurace vás překvapí. Vaše večeře už nikdy nebude stejná jako dřív.
Řízek máme spojený nejen s Vánocemi či nedělí u babičky, ale také s létem a výlety. Ti starší z nás dokonce s dovolenými z dob, kdy dostat se za hranice bylo splněným snem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na řízek Ondráš a usmažte maso dle vašeho výběru a chuti obalené v bramborovém těstíčku.
Máte chuť na bramborový salát, ale raději byste odlehčenou verzi? Tak to přesně pro vás máme, usmažte si k němu výborné kuřecí řízky.
Vyzkoušejte originální chuť těchto řízků naruby se zeleninou Moravanka. Budete překvapeni, jak skvěle tento pokrm chutná.
Není řízek jako řízek a proto si dnes připravíme kuřecí křupavý řízeček na dubajský způsob s alternativní strouhankou. Recept a postup přípravy.
Prohlédněte si recept krok za krokem na práskanec z pánve a zkuste pro jednou udělat změnu a vyzkoušet práskací řízek místo obyčejného a použít přepuštěné máslo místo oleje či sádla. Je to mňamka.
Řízek v trojobalu je sice českou klasikou, ovšem původně pochází z Rakouska, je jedním z nejslavnějších pokrmů. Já mám ráda řízky křehké a hezky měkké, proto je připravuji tímto způsobem dle mého receptu.
Prohlédněte si recept s postupem na pikantní kuřecí řízky na přírodní způsob! Příjemně pošimrají vaše chuťové buňky a nabídnou neotřelý zážitek na talíři.