Česneková omáčka dokáže vypálit červa. Co teprve, když ji doplníte o lahodné uzené a dokonale nadýchaný knedlík s libečkem?
Chcete si připravit domácí knedlík místo toho kupovaného v obchodě. Žádný problém, vždyť připravit kynuté těsto a uvařit pařený houskový knedlík není vůbec těžké. A v době, než uvaříte zbytek oběda, knedlík nakyne a máte hotovo.
Kousky masa, debrecínské párky a hustá omáčka. Tradiční guláš s domácím knedlíkem. Prohlédněte si recept s postupem.
Vláčné cuketové knedlíky a voňavá houbová omáčka. Tradiční chuť podzimu v celém výborném hlavním jídle. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem.
Lehká cuketová polévka z brambor a zeleniny, doplněná krutony. Jemná chuť a rychlá příprava podle našeho receptu krok za krokem
Sekaná je klasika české kuchyně, určitě vyzkoušejte tuto variantu se sýrem podle receptu s postupem krok za krokem. Nejen, že si pochutnáte, navíc budete mít vystaráno na několik dní.
Plněné papriky nikdy nezklamou. Užijte si jejich chuť kdykoliv chcete, uložte si náš recept a rozhodně si pochutnáte.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na klasický bílý rohlík a upečte tento ranní křupavec. Třeba v neděli ke snídani pro rodinku.
Typicky podzimní omáčka z čerstvých hub bez masa u vás v houbové sezóně nesmí chybět. Uvaříte ji levou zadní podle tohoto receptu s postupem, včetně receptu na domácí houskový knedlík.
Upečte si výborné křupavé rohlíky – budete se divit, jak skvěle chutnají. A když si tento recept s postupem krok za krokem řádně osvojíte, půjdou vám od ruky jeden za druhým.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Křupavé rohlíky k snídani a upečte pro svoji rodinu tyto rohlíky jako od mistra pekaře. Za tuto snídani vám doma poděkují.











