Perník, který voní pohodou a vyvolává příjemné vzpomínky na bezstarostné časy. Podle tohoto receptu s postupem vás mile překvapí kombinací se svěží polevou.
Pečené brambor s masovými kuličkami zní jako jednoduchý recept, ale jedná se o naprostou chuťovou bombu. Tak si s námi pojďte připravit.
Bramboráčky nasladko? Proč ne. Bramboráky jinak – se švestkami nebo meruňkami. Sladká tradice, kterou si zamiluje celá rodina. Prohlédněte si recept s postupem.
Kaviár z rajčat? Ano, to existuje! Vyzkoušejte domácí rajčatový kaviár podle tohoto receptu s postupem a užijte si chuť vlastních rajčat i v zimě třeba v omáčkách nebo jako přílohu k masu.
Večeře nebo oběd z jednoho pekáče – pečeme vepřový vějíř připravený z kotlety a k tomu brambory. Stane oblíbenou stálicí ve vašem rodinném menu.
Pečené cuketové placky jsou lehčí a méně pracné než smažené. Upečete je všechny najednou, budou křupavé i šťavnaté. Připravíte je snadno podle receptu s postupem krok za krokem a získáte letní jídlo, které chutná skvěle teplé i studené.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Vláčnou dvoubarevnou buchtu připravenou ze dvou druhů těst, které se vzájemně prolínají.
Rostlinný olej patří k položkám, které se na nákupních seznamech objevují pravidelně. Není divu, v kuchyni je totiž nepostradatelný.
Tohle nejsou obyčejné pečené brambory, ale vytuněná dobrota. Vyzkoušejte dvakrát pečené brambory jako přílohu nebo samotné.
Cuketa je skvělou plodinou, která se hodí na všechno. Vyzkoušejte tenhle jednoduchý recept s postupem krok za krokem na cukeťák na plech, který zmizí rychlostí blesku.
Koláče s využitím tvarohu, Cottage a dalších druhů sýra se nejen u nás těší značné oblibě. V Česku je známější cheesecake či tiramisu, polský sernik využívající jemný tvaroh a pudink jim ale může směle konkurovat.











