Upečte si klasické tvarohové koláče, které jsou ale v něčem jedinečné. Je to jejich náplň, pokud vás zajímá víc – prohlédněte si náš recept s postupem.
Máte dostatek hub a nevíte, jak je zpracovat? Doporučujeme připravit si houbovou paštiku. Budete se olizovat až za ušima.
Letošní letní sezóna přeje úrodě, ovoce je doslova na každém rohu. Z toho drobného, jako je rybíz, maliny, angrešt, borůvky, jahody či třešně, rádi připravujeme nejrůznější koláče ve stylu bublaniny.
Bublanina s tvarohem a rybízem je jednoduchý dezert, který je u nás jeden z nejoblíbenějších. A upéct ji zvládnete i bez váhy a můžete použít každé ovoce ze zahrádky. Mňam!
Německý salát (v zemi svého původu pochopitelně pod názvem „Kartoffelsalat“) má ve své domovině dlouhou tradici. Základ tvoří vařené brambory, často doplněné o kyselé okurky, cibuli a jemnou zálivku z oleje, octa nebo hořčice.
Nevšední pokrm, na kterém si netradičně pochutnáte. Vyzkoušejte smažené býčí žlázy s vídeňským bramborovým salátem, kterému nelze odolat
Dunajské vlny jsou vláčný dezert, který lahodí nejen chuťovým pohárkům, ale také očím. Vypadá složitě, ale příprava je jednoduchá.
Máte na zahrádce hodně cuket? Tak z nich udělejte Cuketová buchtu s čokoládovou polevou a ořechy podle našeho receptu s postupem krok za krokem.
Krtkův dort na plech potěší příznivce „mokrých buchet“ plných svěží náplně. Připravíte ho snadněji, než se zdá, podle našeho postupu krok po kroku.
Máte třešně na zahrádce nebo v mrazáku? Dovedeme vás krok po kroku k jednoduché a výborné bublanině, která voní jako vzpomínka na dětství.
Jak již název napovídá, jídlo, které jsme pro vás uvařili dnes, pochází z rakouské kuchyně. Oproti české majonézové verzi je tento vídeňský salát lehčí a lehce navinulý. Základ tvoří kromě brambor také cibule, vývar, kvalitní ocet, hořčice a kapka oleje.











