Co takhle uvařit falešnou dršťkovou polévku? Chuťové fantastická a možná lepší než originál z hovězích drštěk. Potřebovat budete Hlívu ústřičnou. Prohlédněte si recept s postupem na polévku z hlívy ústřičné.
Recept na Bramborové placky, které vyrobíte z 5 surovin. Snadný a srozumitelný postup přípravy. Pochutnejte si na slané či sladké verzi.
Vyzkoušejte tento tradiční recept na chlupáče a přeneste do své kuchyně kousek české kuchyně. Chlupaté bramborové knedlíky jsou jednoduchým, ale chutným doplňkem, který skvěle doplní jakýkoli masitý pokrm.
Svíčková patří mezi nejznámější jídla české gastronomie. V tomto receptu se dozvíte krok za krokem jak na ni co nejlépe! Prohlédněte si recept s postupem na svíčkovou na smetaně.
Tradiční houbový Kuba patří jednou za čas na každý stůl v české rodině. Uvařte si ho podle tohoto klasického receptu. Prohlédněte si recept s postupem na houbového Kubu.
Čočka na kyselo je česká stálice, která má své místo po právu pevně dané. Jde o velmi výživný a chutný pokrm v českých domácnostech. Prohlédněte si recept s postupem na čočku na kyselo.
Segedínský guláš je tradiční středoevropské jídlo maďarského původu. Nejlepší recept je ten originální a chutná prostě všem. Prohlédněte si recept s postupem na segedínský guláš.
Meteník se zelím, neboli středověký chléb pro chudé z venkova, je skvělým tradičním pokrmem z této doby. Jednoduché a rychlé! Prohlédněte si recept s postupem na meteník s kysaným zelím.
Holubky, neboli plněné zelné listy, jsou ideální pro rodinné večeře a slavnostní příležitosti, kdy chcete připravit něco výjimečného. Tento pokrm je skvělou volbou pro všechny, kteří chtějí připravit něco výjimečného a zároveň chutného.
Prohlédněte si recept s postupem na frankfurtskou polévku. Tradiční frankfurtská polévka je hustý a výživný pokrm pro celou rodinu. Podává se s čerstvým pečivem a nahradí klidně hlavní chod.