Vyzkoušejte neobvyklý recept na vepřovou plec, kde naleznete exotické a české chutě. Rychlý recept, který zachutná každému.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na kynuté sádlovky s bohatou náplní a drobenkou – jsou známé také jako žravé koláčky. Je dost možné, že vám zachutnají tak, že je budete chtít jíst pořád.
Znojemská omáčka s hovězím masem má nezaměnitelný charakter a její tradice sahá stovky let zpátky. Prohlédněte si tento skvělý recept s postupem a pozvěte ke stolu celou rodinu.
Výborné dušené plecko s jednou ingrediencí, kterou možná neznáte. Brukev – jedná se o kořenovou zeleninu a my v receptu používám tu známější – brukev bílou neboli kedlubnu. Prohlédněte si recept s postupem na dušené vepřové plecko udělejte si k tomu třeba jen těstoviny. Každopádně skvělý tip na výbornou večeři.
Povidloň je skvostný dezert, který znám z cukrárny na Šumavě. Je to lahůdka s povidly. Prohlédněte si recept s postupem na tvarohovo – smetanové řezy s povidly v odpalovaném těstě, známé také jako povidloň. Starý recept v novém kabátu.
Smažené maso je oblíbené snad ve všech koutech světa. Zdokonalit ho můžete obyčejným tukem na smažení. Návrat k sádlu má své opodstatnění. Prohlédněte si recept s postupem na tyto rošťáky, neboli smažené plátky masa.
Jemné plíčky a srdce na smetaně jsou v tomto podání fantastické! Díky receptu, předávaného po generace, si skvěle pochutnáte.
Vepřových rolád existuje velké množství, ale ta dokonalá rozhodně zapadá do tohoto receptu. V kombinaci s tradiční oravskou slaninou a bylinkami je opravdové gastro unikum. Recept s postupem uvidíte zde.
Prohlédněte si recept s postupem na Fazolový guláš po mexicku – jídlo plné bílkovin. Chutný a vydatný pokrm, který si zamilujete.
Pokud řekneme poctivá pomazánka z výrazných surovin, napadne mě přesně tato. Tradiční pomazánka z vepřovky navozuje pocit nostalgie, proto neváhejte a prohlédněte si recept s postupem.
Prohlédněte si recept s postupem na Oblíbený a skvělý segedín – dušené vepřové maso s kysaným zelím, smetanou, knedlíkem nebo chlebem. Maďarská klasika, která v Česku zdomácněla.