Tradiční houbový Kuba patří jednou za čas na každý stůl v české rodině. Uvařte si ho podle tohoto klasického receptu. Prohlédněte si recept s postupem na houbového Kubu.
Čočka na kyselo je česká stálice, která má své místo po právu pevně dané. Jde o velmi výživný a chutný pokrm v českých domácnostech. Prohlédněte si recept s postupem na čočku na kyselo.
Segedínský guláš je tradiční středoevropské jídlo maďarského původu. Nejlepší recept je ten originální a chutná prostě všem. Prohlédněte si recept s postupem na segedínský guláš.
Meteník se zelím, neboli středověký chléb pro chudé z venkova, je skvělým tradičním pokrmem z této doby. Jednoduché a rychlé! Prohlédněte si recept s postupem na meteník s kysaným zelím.
Holubky, neboli plněné zelné listy, jsou ideální pro rodinné večeře a slavnostní příležitosti, kdy chcete připravit něco výjimečného. Tento pokrm je skvělou volbou pro všechny, kteří chtějí připravit něco výjimečného a zároveň chutného.
Prohlédněte si recept s postupem na frankfurtskou polévku. Tradiční frankfurtská polévka je hustý a výživný pokrm pro celou rodinu. Podává se s čerstvým pečivem a nahradí klidně hlavní chod.
Prohlédněte si recept s postupem na gulášovou polévku. Tradiční česká hospodská gulášová polévka. Skvělá první den, ještě lepší den druhý, tak se hned pusťte do vaření!
Prohlédněte si recept s postupem na kmínovou polévku. Tradiční kmínová polévka připravená v nejvyšší kvalitě. Zavzpomínejte, zda si z dětství pamatujete takovou nebo jinou!
Vepřové po Srbsku je velmi oblíbeným jídlem také u nás. Balkánská kuchyně se těší velké oblibě z pochopitelných důvodů, je skvělá! Prohlédněte si recept s postupem na vepřovou po Srbsku.
Upečte si domácí veku nejen na chlebíčky a vychutnejte si toto pečivo v domácí podobě. Tak dobrou veku jste ještě nejedli. Prohlédněte si recept s postupem na domácí veku.