Prohlédněte si recept s postupem na Fazolový guláš po mexicku – jídlo plné bílkovin. Chutný a vydatný pokrm, který si zamilujete.
Pokud řekneme poctivá pomazánka z výrazných surovin, napadne mě přesně tato. Tradiční pomazánka z vepřovky navozuje pocit nostalgie, proto neváhejte a prohlédněte si recept s postupem.
Prohlédněte si recept s postupem na Oblíbený a skvělý segedín – dušené vepřové maso s kysaným zelím, smetanou, knedlíkem nebo chlebem. Maďarská klasika, která v Česku zdomácněla.
Polévka s frankfurtskými párky je jedna ze sytých a rychlých polévek, které nám přijdou vhod hlavně na podzim a v zimě. Prohlédněte si recept s postupem na frankfurtskou polévku.
Chcete zažít dokonalé gurmánské potěšení? Šťavnatá vepřová plec na jemných žampionech a navíc s domácími hranolkami. To je opravdová pochoutka, na jejíž recept s postupem se můžete podívat zde.
Vepřovou masovou roládu většinou není potřeba dlouze představovat. Tato je podle receptu plněná slaninou a plátky česneku. Pokud k ní ale připravíte tento skvělý hrášek na smetaně, ocitnete se v jiném světě. Prohlédněte si recept s postupem na vepřovou roládu s bramborem a hráškem na smetaně.
Hodolanská omáčka patří k pokladů české venkovské gastronomie, přesto ji ne úplně každá hospodyně zná. Je to škoda, protože si určitě zaslouží pozornost. Prohlédněte si recept s postupem na poctivou Hodolanskou omáčku.
Prohlédněte si recept s postupem na přípravu Hovězí roštěné na lesních houbách s rýží. Královna českých receptů s hříbky.
Maso s houbami je velice chutná kombinace, u které můžeme různě improvizovat, měnit druh masa, měnit druh hub a jídlo bude pokaždé jiné. Prohlédněte si recept s postupem na Vepřovou krkovici na houbách.
Farářské brambory jsou jídlem, které se svým rustikálním charakterem stalo srdcovkou v mnoha domácnostech. Vyzkoušejte je také! Prohlédněte si recept s postupem na farářské alias vikářské zapečené brambory.
Výborný pokrm z krup, hub a masa. Rychlý a výživný pokrm. Houbový kuba je tradičně bez masa, tento je výjimečně s masem a díky tomu je sytý.
Tmavé sádlovky mám ráda hlavně kvůli jejich křehkosti a jednoduché přípravě. Opravdu zajímavý kontrast je mezi kakovým sádlovým těstem a sladkým džemem. Doufám, že si je také zamilujete díky jednoduché přípravě a úžasné křehkosti, která se rozplyne na jazyku. Prohlédněte si recept s postupem na mouřenínky – důlkové kuličky s jahodovým džemem.











