Prohlédněte si recept s postupem na luxusní kuřecí prso obalené schwarzwaldskou šunkou s hermelínem! Zažijete chuťovou fantazii.
Korejská mrkev je pikantní a aromatickou úpravou oblíbené zeleniny. Věděli jste ale, že ve skutečnosti nepochází z Koreje? Vznikla v bývalém Sovětském svazu mezi korejskými přistěhovalci, kteří původně chtěli připravit tradiční korejské kimchi.
Salát ze špičatého zelí se slaninou je dokonalou kombinací jednoduchosti a výrazné chuti. Prohlédněte si recept s postupem!
Připravte si tento lahodný a sytý salát a nechte se okouzlit jeho potenciálem! Stačí si prohlédnout tento recept i s postupem.
Zelný salát je opravdovým pokladem české kuchyně. Setkáváme se s ním nejen v domácích kuchyních, ale i ve vyhlášených restauracích. Tradiční varianta, kterou téměř každý jistě zná, je kyselý zelný salát.
Kuřecí maso je v kuchyni velmi oblíbené, protože je křehké, měkké a nepotřebuje dlouhou přípravu. Kuřecí maso je variabilní a lze z něj připravit…
Chuťová specialita z červené řepy: Připravila jsem tentokrát korejský salát z červené řepy. Recept je oblíbený po celém světě, tak jsme si ho museli vyzkoušet i u nás v redakci. Hodí se jako příloha k masu nebo i samotný.
Prohlédněte si recepty s obrázky a postupy na 6 krát vaječný předkrm, jednohubky nejen na svátky jara a určitě se vám podle nich povede připravit krásný velikonoční stůl.
Ať už chcete studený předkrm nebo lehkou svačinu, tento salát je vynikající volbou. Zavináčovou pochoutku si rychle zamilujete, proto si prohlédněte recept s postupem.
Dokážete si vzpomenout, u jakého pultu a kdy jste ho naposledy koupili? Podle těchto norem to už bude asi pár desítek let zpátky a tak si ho uděláme doma! Prohlédněte si recept s postupem na retro feferonkový salát.
Loupežnický salát je rychlý, pikantní a skvěle dochucený, takže se hodí jako ideální pochoutka pro všechny, kdo mají rádi výraznější chuť. Prohlédněte si recept s postupem a vychutnejte si ho s námi.