Připravte si tento lahodný a sytý salát a nechte se okouzlit jeho potenciálem! Stačí si prohlédnout tento recept i s postupem.
Zelný salát je opravdovým pokladem české kuchyně. Setkáváme se s ním nejen v domácích kuchyních, ale i ve vyhlášených restauracích. Tradiční varianta, kterou téměř každý jistě zná, je kyselý zelný salát.
Kuřecí maso je v kuchyni velmi oblíbené, protože je křehké, měkké a nepotřebuje dlouhou přípravu. Kuřecí maso je variabilní a lze z něj připravit…
Chuťová specialita z červené řepy: Připravila jsem tentokrát korejský salát z červené řepy. Recept je oblíbený po celém světě, tak jsme si ho museli vyzkoušet i u nás v redakci. Hodí se jako příloha k masu nebo i samotný.
Prohlédněte si recepty s obrázky a postupy na 6 krát vaječný předkrm, jednohubky nejen na svátky jara a určitě se vám podle nich povede připravit krásný velikonoční stůl.
Ať už chcete studený předkrm nebo lehkou svačinu, tento salát je vynikající volbou. Zavináčovou pochoutku si rychle zamilujete, proto si prohlédněte recept s postupem.
Dokážete si vzpomenout, u jakého pultu a kdy jste ho naposledy koupili? Podle těchto norem to už bude asi pár desítek let zpátky a tak si ho uděláme doma! Prohlédněte si recept s postupem na retro feferonkový salát.
Loupežnický salát je rychlý, pikantní a skvěle dochucený, takže se hodí jako ideální pochoutka pro všechny, kdo mají rádi výraznější chuť. Prohlédněte si recept s postupem a vychutnejte si ho s námi.
Prohlédněte si recept s postupem na vynikající čalamádu z lesních hub a už nikdy nebudete chtít jinou, protože se hodí do různých pokrmů a i jako salát je fantastická.
Co lepšího si dopřát k večeři než lehký a zdravý zeleninový salát, který si sami během chvilky připravíme? Prohlédněte si recept s postupem na Večerní hubnoucí salát.
Tento rychlý salát z brambor, klobás a okurek je výborný sám o sobě, ale také skvěle doplní pečená nebo grilovaná masa. Prohlédněte si recept s postupem na Rychlý salát z brambor, klobás a okurek.