Receptů na rychlé buchty není nikdy dost. Tento recept s postupem si uložte na chvíle pečení v časové tísni.
Skořicoví šneci s citronovou polevou spojují vůni skořice, jemné těsto a svěží citronový nádech. Domácí pečivo, které zmizí z plechu dřív, než stihne vychladnout.
Děláte si těsto na štrúdl sami? A vždy ho chcete dokonale křupavoučké? Vyzkoušejte náš recept na štrúdl s octem.
Nadýchaný perník podle tohoto receptu s postupem se vždy povede. Ozdobte ho podle své chuti a máte skvostný dezert na víkend.
Mnoho lidí si myslí, že kynuté těsto je náročné, ale tenhle hrnkový recept je zcela jednoduchý a s trochou času a trpělivosti se vám makový závin podaří stejně jako mně.
Chcete vylákat své děti ráno z postele vůní teplé snídaně? Zkuste jim připravit sladké, voňavé a měkoučké banánové lívance s přílohou, kterou si vyberou a kterou mají rády.
Perník, co se nepočítá na gramy, ale na chuť. Hrníčková klasika, co zvládne každý – s povidly, polevou nebo jen tak s kokosem. Taky máte radost, když v týdnu máte kam sáhnout a v lednici nebo v uzavřené nádobě je domácí sušenka nebo koláč?
Jablečný koláč jedna báseň – jemný a vláčný, podle tohoto receptu s nádechem francouzské tradice si jej zamilujete.
Kynuté těsto je klasika, která nezestárne. Můžete na něj dát jakékoli ovoce a upéct koláč podle tohoto receptu, který provoní váš domov a skvěle chutná k nedělní kávě.
Sypanou tvarohovou buchtu podle tohoto receptu zvládne i začátečník. Ocení ji ale i zkušený cukrář jako rychlý a snadný recept na něco dobrého na zub.
Banánová buchta s vůní skořice a vanilky je ideální způsob, jak využít zralé banány. Prohlédněte si recept s postupem, který ukáže, jak upéct vláčný a voňavý moučník, co chutná stejně dobře čerstvý i druhý den.











