Jablíčky se nám v létě a na podzim zahrady i volná příroda jen hemží. Proč toto oblíbené ovoce nevyužít na voňavý a šťavnatý dezert?
Zavzpomínejte si s námi na dětská léta! Tato zemlbába s jablky a tvarohem je fantastická a nostalgická pochoutka. Mám na ni chuť kdykoliv si ji jen představím.
Kdo by nemiloval rajskou polévku nebo omáčku? A možná i tací se najdou, ale s naším receptem s postupem krok za krokem si ji zamilují i největší odpůrci.
Perník z cukety? Proč ne! Vyzkoušejte tento lahodný dezert, který se hodí na zvláštní příležitosti i jen tak ve všední den ke kafíčku.
Švestkové koláče patří k posvícení. Upečte si je i při jiných příležitostech podle tohoto jednoduchého postupu krok po kroku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na nedělní koláč pro každého a upečte pro svojí rodinu a přátele tyto obyčejné a pořád vynikající jablkové řezy.
Letní rajská omáčka s hovězím masem podle tohoto jasného receptu s postupem zachutná dětem i dospělým. Bez velkého zahušťování. Dejte si ji s rýží, knedlíkem nebo těstovinami.
Moučník, co skvěle vypadá a ještě lépe chutná. Pudinkové řezy macecha se zakysanou smetanou zvládne i začátečník podle našeho postupu krok po kroku.
Věděli jste, že mrkev je v mnoha kuchyních oblíbenou ingrediencí ve sladkých dezertech? Prohlédněte si recept s postupem na mrkvové rohlíčky s mákem a přesvědčte se sami!
Hrušková povidla perfektně doplní třeba buchty nebo vánoční cukroví a jejich vůně vykouzlí neopakovatelnou chuťovou lahodu. Když dodržíte tento jednoduchý postup, určitě se povedou.
Sezóna jablek u nás právě začíná, a tak si užíváme jejich vůni, šťavnatost i chuť. Ve spojení se skořicí tvoří tyto plody báječný základ pro oblíbené dezerty.











