Slavnostní dezert známý už z dob první republiky peče asi každá domácnost. Zkuste tento recept s postupem krok po kroku na noblesní hraběnčiny řezy s jablky a tvarohem.
Focaccia nemusí být pouze slaný chléb jako příloha! Podle našeho receptu s postupem krok za krokem snadno ji připravíte na sladko s rozinkami v podobě vláčného dezertu!
Vrcholící léto nám přináší i stromy plné švestek. A pokud už máte za sebou bublaniny, knedlíky a další švestkové buchty, zkuste tento nepečený cheesecake. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na švestkový cheesecake – stačí zralé švestky a pár ingrediencí.
Vyzkoušejte domácí koblížky. jsou výborné a rozplývají se na jazyku. Tvarohové koblížky si prostě zamilujete.
Tak trochu jiný štrúdl – i tak by se dala nazvat jablíčkové kroužky, které si snadno a rychle připravíte doma.
Péřová buchta vypadá na stole velmi působivě, díky tomuto postupu krok po kroku ale zjistíte, že ji upečete velmi snadno. Chutná skvěle jako zákusek po dobrém obědě.
Bojíte se, že nestihnete spotřebovat ovoce ze zahrádky? upečte výborný koláč s drobenkou podle tohoto jednoduchého postupu.
Pudinková buchta je klasika. Vyzkoušejte tento upgrade se zakysanou smetanou. S naším receptem ji zvládne úplně každý.
Jablka jsou vděčná součást koláčů všeho druhu a se skořicovým cukrem a listovým těstem tvoří moučníkový evergreen. Upečte podle tohoto postupu krok za krokem výborný a jednoduchý koláč, který skvěle chutná vlažný i vychlazený.
Pudinková peřina se zakysankou je klasický a neodolatelný dezert, který nejlépe chutná v rodinném kruhu. Prohlédněte si recept s postupem a uvidíte sami!