Odlehčený těstovinový salát, který se skládá ze samých zajímavých komponent. Dresink ze sušených rajčat, dále pak bazalka a marinované sójové nudličky.
Dokonale přes noc marinovaná krkovička, kterou pečeme v troubě na pekáči. Marináda je pikantní a lehce nasládlá a při pečení voní tak, že se to skoro nedá vydržet. Hodí se k ní šťouchačky nebo rýže.
My Češi jsme zkrátka národem houbařů. Také někdy přemýšlíte, kam ještě své „úlovky“ použít? Například kuře na zelenině je (ale nejen) se žampiony přímo božské!
Jednoduché hlavní jídlo z 1 plechu, když nemáme příliš času na vaření, ale zároveň si chceme pochutnat. Kuře s bramborami a zeleninou na jednom plechu.
Kuřecí maso se na způsob číny připravuje v mnoha variacích. Tento recept s postupem krok po kroku je velmi snadný, rychle hotový a rozhodně si pochutnáte.
Nevíte co uvařit k obědu? Prohlédněte si recept s postupem na tuto kuřecí směs s hranolkami a vychutnejte si klasiku z hospodského repertoáru!
Rýžové závitky jsou nejen krásně barevné a svěží, ale také neuvěřitelně zdravé a snadné na přípravu. Prohlédněte si recept s postupem a pochutnejte si na této asijské specialitě!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Květákovou pánev aneb květák připravovaný trochu jiným způsobem, než je klasika obalování a smažení.
Vyzkoušejte kuřecí prsa ve sladké chilli omáčce se špeclemi a nechte se okouzlit touto lahodnou kombinací! Recept s postupem najdete zde.