Jednoduchý recept s postupem na křehké těsto naplněné jablky, které má tradici už z první poloviny 20. století vás určitě dostane.
Upečte podle tohoto receptu s postupem tradiční mazanec jakou moučník třeba ke kávě. Já mazanec peču po celý rok.
Povidlové kytičky z kynutého těsta spojují jemné těsto a švestková povidla v krásném rozkvetlém tvaru. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na vláčné domácí pečivo, které voní po babiččině kuchyni.
Skořicoví šneci s citronovou polevou spojují vůni skořice, jemné těsto a svěží citronový nádech. Domácí pečivo, které zmizí z plechu dřív, než stihne vychladnout.
Kdo by nemiloval kremrole? Vyzkoušejte recept krok za krokem na křehké trubičky plněné vanilkovým krémem. Dezert jako z cukrárny, který vás vrátí do dětství.
Sladké rolky, které potěší každý mlsný jazýček, to jsou tyhle křehké rohlíčky z kynutého těsta, ze smetany a s meruňkovým džemem.
Donuty zná každý, ale už jste je pekly doma? Podle tohoto receptu to zvládnete levou zadní a určitě se po nich jen zapráší stejně jako u nás doma.
Vánočku dělám během celého roku jako moučník – je skvělá. Pletu ji ze 6 pramenů, je krásně pravidelná a obsahuje vše co má.
Křehké svatomartinské rohlíčky s tvarohem a ořechy, které voní po skořici a tradici. Ideální k vínu, čaji i do tepla domova. Vyzkoušejte náš recept s postupem krok za krokem.
Kynuté těsto je klasika, která nezestárne. Můžete na něj dát jakékoli ovoce a upéct koláč podle tohoto receptu, který provoní váš domov a skvěle chutná k nedělní kávě.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na plněné loupáčky z kynutého těsta – plněné sladké rohlíky, které jsou výbornou alternativou ke snídani nebo ke svačině.











