Recept s postupem krok za krokem na podzimní dýňový krém se smetanou a kořením. Jemná, sametová polévka, která zahřeje a dodá energii i v sychravém počasí.
Chcete upéct něco neobvyklého? Pak vyzkoušejte tyhle řezy z listového těsta s jahodami. Uvidíte, že se budete olizovat až za ušima.
Máte rádi mandle v kombinaci s vanilkou a smetanou? Pak nás za náš recept budete milovat. Obě tyto dokonalé suroviny se totiž dokonale spojují v norském tradičním…
Dorty ve stylu cheesecake jsou velmi populární. A co teprve, když se jedná o jejich nepečenou verzi! Vyzkoušejte to sami podle postupu krok po kroku
Lahodné podmáslové řezy z mascarpone na plech nebo působivý dort? S tímto receptem s postupem krok po kroku dokážete upéct obojí.
Chcete se během horkých letních dní parádně osvěžit? Vyzkoušejte tuto jahodovo-tvarohovou zmrzlinu podomácku!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na větrník na plech a zkuste si tento zcela podobný zákusek klasickému větrníku upéct doma na plechu.
Nepečené dezerty patří v našich končinách k oblíbeným. Není se čemu divit, díky nim se totiž nemusíme bát, že se nepovede korpus, případně je můžeme tvořit i v „polních podmínkách“ například na chalupě.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na čerstvý dezert jako jahodové nebe, který připravíme z piškotu, jahod a čerstvé šlehačky a ihned mlsáme.
Chuť pravého italského dezertu důmyslně spojená se svěží lehkostí malin v efektní roládě. Připravte ji i vy jednoduše krok za krokem.