Vepřové koleno pečené na pivu není jen tak ledajaké jídlo. U nás doma je pečení kolene něco jako obřad a pečeme ho při zvláštních příležitostech. Upečte ho s námi krok po kroku.
Moravský bramborový salát vyniká zakomponováním smažené cibulky, slaniny a salámu. Zkuste ho třeba k řízkům nebo sekané podle tohoto postupu krok za krokem.
Kdo by neznal tuhle klasiku? Vyzkoušejte si připravit vlastní camping salát, na kterém si pochutnají úplně všichni.
Vepřová panenka je velmi oblíbeným masem, ke kterému se hodí jakákoliv příloha. Vyzkoušejte tyto domácí hranolky.
Nevšední pokrm, na kterém si netradičně pochutnáte. Vyzkoušejte smažené býčí žlázy s vídeňským bramborovým salátem, kterému nelze odolat
Vyrobte si doma lahodnou českou klasiku, která se skvěle hodí k dobře vychlazenému pivku. Nakládaný hermelín máte hotový skoro hned.
Piškotové řezy z jahodovou náplní a čokoládovou polevou musíte vyzkoušet i vy. Inspirujte se naším receptem na Mroží řezy.
Kdo z nás někdy nechtěl upéct dort, který bude vypadat složitě, přitom ale bude až legračně jednoduchý, že? Prohlédněte si recept s postupem na tento originální šachovnicový dort.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tyto vláčné banánové řezy z kefíru a každé sousto pro vás bude jako pohlazení všedního dne.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tento přírodní dort, který je velice přírodní díky velikému množství jahod v pudinku i v polevě. To musíte ochutnat.