Domácí listové těsto je uměním samo o sobě, a jakmile ho jednou vyzkoušíte, zjistíte, že se stane vaší oblíbenou volbou Prohlédněte si recept s postupem na kornouty z domácího listového těsta s vanilkovým krémem.
Recept na jednoduchý pokrm, uvařený z jednoho pekáče. Syrové suroviny smícháme v pekáči a trouba vykouzlí hotový pokrm. Nezašpiníme víc než pekáč.
Snadný recept na Kynuté Svatomartinské rohlíčky plněné ořechovou náplní. Díky kardamonu, citronové kůře jsou chuťově unikátní. Vyzkoušejte je.
Krůtí játra s kukuřicí jsou lehkým a vydatným pokrmem i pro nás, kteří se chceme stravovat tak trochu zdravě. Prohlédněte si recept s postupem na Krůtí játra s kukuřicí.
Trio dort je trochu složitější, ale o to kvalitnější typ dezertu, kterým ohromíme nejen rodinu, ale i všechny známe, kterým jej podáme. Prohlédněte si recept s postupem na Trio dort s jablky a smetanou ve dvou barvách.
Svatomartinské rohlíčky: křehké pečivo plněné ořechy, ideální pro podzimní oslavy. Snadná příprava, tradiční chuť.
Žampiónovou pomazánku můžete použít k snídani, svačině i večeři, ale i k pohoštění na chlebíčky, je lehká, chutná a zdravá. Prohlédněte si recept s postupem na Žampiónovou pomazánku.
Recept na větrník na plech: Tradiční český dezert větrník s lahodným těstem, dvěma druhy náplní a karamelovou polevou. Perfektní ke kávě nebo jako slavnostní pochoutka. Tradiční větrník z odpalovaného těsta s karamelovým krémem a šlehačkou. Krok za krokem k dokonalému českému dezertu – ovšem s jednodušší přípravou na plechu.
Připravte si těstoviny s krémovou dýňovou omáčkou plnou aromatických bylinek a koření. Snadný recept vhodný pro rodinné večeře a setkání s přáteli.
Podzimní recept z dýně: Připravte si recept na dýňové řezy, jemné těsto, výborný smetanový krém a poleva. Na vrch nasekané vlašské ořechy.