Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na šestivrstvý zákusek z ořechového korpusu, karamelu, pudinkového krému a pusinkové pěny, zdobený zkaramelizovanými a rozmixovanými ořechy.
Pro milovníky pařížského dortíku je zde postup na pařížskou roládu. Bude vyhovovat milovníkům čokolády a čokoládových krémů. Zvládnete ji velmi snadno s tímto postupem krok po kroku.
Tohle nejsou obyčejné pečené brambory, ale vytuněná dobrota. Vyzkoušejte dvakrát pečené brambory jako přílohu nebo samotné.
Uvařte si segedín, jedinečný guláš, který vás nikdy nezklame. Je jednoduchý a s houskovými knedlíky naprosto skvostný.
Luxusní plechové provedení dezertu, který všichni známe. Větrník, ale tentokrát jako řezy z plechu. Skvělý klasický retro dezert v jednodušší verzi na plech vylepší každou oslavu. Upéct ho je hračka podle tohoto postupu krok po kroku.
Máte rádi mandle v kombinaci s vanilkou a smetanou? Pak nás za náš recept budete milovat. Obě tyto dokonalé suroviny se totiž dokonale spojují v norském tradičním…
Dopřejte si kynuté koláče jako od babičky. Tyhle s perníkovou drobenkou, tvarohem a jahodami se přímo rozplývají na jazyku.
Segedíský guláš je i přes název poctivou českou klasikou. Prohlédněte si tento recept, se kterým si připravíte i domácí knedlík!
Upečte si čerstvé světlé a křupavé pečivo s nevšedním názvem. Věříme, že si pochutnáte – recept ani není nijak extra složitý.
Dostali jste chuť na něco lehkého, luxusního a sytého zároveň? Přesně takový je tento recept na jarní kuřecí prso s fantastickým petrželovým pyré a bílým chřestem. Pusťte se do toho s naším receptem s postupem krok za krokem.
My ji doma milujeme – je náročná, chce svůj čas, ale stojí za to. Prohlédněte si recept s podrobným postupem krok za krokem na svíčkovou na smetaně a zkuste podle něj uvařit tuto královnu českých omáček.