Krupicový koláč s marmeládou je lehký, nadýchaný a jemně vláčný dort, který zvládnete připravit za pár minut. Prohlédněte si recept s postupem a nechte se unášet na sladkých vlnách tohoto dezertu!
Jednoduchá a výborná omáčka, která je krémová a voní po kopru. Tato snadná česká klasika je velmi oblíbená u všech věkových kategorií. Má několik alternativ přípravy, v tomto receptu jsme jako přílohu zvolili brambory.
Tradiční rakouské jídlo plné šťavnatého masa, provařené zeleniny a výrazných chutí, které si zamilujete! Prohlédněte si recept s postupem na vepřové po štýrsku – jako příloha stačí čerstvý chléb.
Kuřecí nudličky po lošticku mají specifickou chuť olomouckých tvarůžků. Prohlédněte si recept s postupem na tuto uznávanou moravskou pochoutku!
Snadný a rychlý pokrm třeba na sv. Valentýna. Pokrm je inspirován Itálií a hotový do 30 minut. Omáčka je z parmezánu, smetany a sušených rajčat.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na vepřové vnitřnosti na smetaně trochu netradičně s máslovými noky. Jídlo pro gurmány a vyznavače tradiční kuchyně. Moderní verze starého tradičního receptu.
Toto je zaručeně ta nejlepší krémová fazolová polévka! Vychutnejte si ji s čerstvým chlebem a budete spolehlivě zasyceni. Prohlédněte si recept s postupem na toto skvělé jídlo – krémovou fazolačku!
Recept na větrník na plech: Tradiční český dezert větrník s lahodným těstem, dvěma druhy náplní a karamelovou polevou. Perfektní ke kávě nebo jako slavnostní pochoutka. Tradiční větrník z odpalovaného těsta s karamelovým krémem a šlehačkou. Krok za krokem k dokonalému českému dezertu – ovšem s jednodušší přípravou na plechu.
Kuřecí filátka na smetaně se žampiony – hlavní ingrediencí je kurkuma, která dodává jídlu zvláštní, ale jinak skvělou chuť. Vhodnou přílohou mohou být nudle. Například korejské vařené nudle. Prohlédněte si recept s postupem na celé hlavní jídlo.
Upečte si dokonalou banánovou roládu s tvarohovým krémem! Lehké piškotové těsto, svěží náplň a jednoduchá příprava – dezert, který budete péct znovu a znovu.