Máte chut si trochu více pohrát s pečením a přitom vytvořit něco neobyčejného? Udělejte několik korpusů z medového těsta a naplňte je zakysanou smetanou, například i se šlehačkou a vanilkou. Velká pochoutka!
Sakrajda je jeden z těch zapomenutých pokladů, které stojí za to znovu oživit. Je to závin, který chutná jako staré časy, kdy se peklo pomalu a s láskou.
Takové mini langoše akorát do ruky, které vykrajuji skleničkou – tentokrát je v rychlosti síla, jsou bez kynutí z bílého jogurtu. Počesnekované utřeným česnekem se solí, kečup a sýrový zásyp
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Sladké arménské zlato Marlenku, kterou známe pod tímto názvem i u nás a můžeme jí zakoupit v obchodě. Zkusíte radši tu domácí?
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na ananasové potěšení, které je vhodné na různé typy oslav, ale i jako sladké potěšení ke kávě.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na řezy s medem a čokoládovou polevou. Je to medové pohlazení, kterému nikdo neodolá, jak je lahodné.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Vtradiční sladký dezert, který je v Česku velice oblíbený a přitom tak snadný Vláčný perník z kefíru.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na ten nejúžasnější čokoládový dort, který jste kdy jedli, protože tady ten je opravdu plný čokolády.








