Někdy není třeba vymýšlet k jídlu nic komplikovaného. Třeba tato čína: je lahodná, chuťově vyvážená, a hlavně rychlá.
Příprava lehce pikantní šťavnaté kotlety s jižanským akcentem podle tohoto receptu vám nezabere víc než hodinu.
Vepřové a houby k sobě v české kuchyni neodmyslitelně patří. Připravte si jídlo, které voní podzimem, lesem a tradicí podle tohoto receptu s postupem.
Pálivá, kyselá a voňavá. Pekingská polévka Suan La Tang patří k nejoblíbenějším čínským jídlům. Prohlédněte si recept s postupem.
Odlehčený těstovinový salát, který se skládá ze samých zajímavých komponent. Dresink ze sušených rajčat, dále pak bazalka a marinované sójové nudličky.
Večeře nebo oběd z jednoho pekáče – pečeme vepřový vějíř připravený z kotlety a k tomu brambory. Stane oblíbenou stálicí ve vašem rodinném menu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na to, jak zužitkovat cukety a jak je zpracovat, abyste měli i v zimě toto potěšení ze zahrádky po ruce.
Fenomén zejména 70. a 80. let, tedy doby socialismu, kdy v tehdejším Československu originální asijské suroviny běžný smrtelník zkrátka nesehnal. To je „česká čína“.
Masová směs, která z obyčejných topinek udělá neobyčejné jídlo s mexickým nádechem. Rychlá a snadná večeře nebo pohoštění k pivu v receptu s postupem krok po kroku.
Upečte si oběd jako ze zámku podle tohoto receptu s postupem krok za krokem. Pečená krůtí stehna s bramborami a zeleninou jsou výborným pokrmem nejen pro nedělní rodinné setkání.
Skvělá česká klasická omáčka z poctivého masa s chlupatým knedlíkem není žádná velká věda. Uvařte vše podle tohoto postupu krok po kroku.











