Strakonický štrúdl je poctivý jablečný závin, na kterém si pochutnáte kdykoliv s dobrou kávou. Prohlédněte si recept s postupem!
Poctivá masová roláda je skvělá pochoutka pro celou rodinu. Prohlédněte si recept s postupem na tuto bohatou roládu!
Sekaná patří v českých domácnostech mezi oblíbené pochoutky. Snadno se připravuje, není náročná na čas, práci ani finance, navíc se dá pohodlně vzít i například na výlet. Zkusili jste si ale někdy poněkud nudnou klasiku trochu ozvláštnit?
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na zdravou variantu masových karbanátků – Bylinkové zelenáče neboli špenátové karbanátky pečené v troubě s Mozarellou.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Kombinaci vepřového a kuřecího masa na způsob obrácených řízků připravených v jednom plechu a připravte si tento gastronomický zážitek.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na speciální obídek ze Smaženého skládaného sýra se šunkou, speciálně pečených brambor s mrkví a česnekem a domácí tatarské omáčky.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Křehké řízečky v jogurtové marinádě a použijte kuřecí stehenní řízky bez kosti. Jednoznačně si je moc oblíbíte.
Toto je jeden z nejlepších receptů na květák, který jsem vyzkoušela. Nesmažíme ho, ale připravíme si speciální strouhanku a pečeme květák v troubě. Samozřejmě podáváme s domácím dipem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Plněné vepřové řízky Nostalgie 89 a připomeňte si chuť a vůni starých časů s vůní domova.
Prohlédněte si recept s postupem na křupavé duo sedlácké karbanátky se sluníčkovým salátem, kde hlavní roli mají karbanátky s kapustou a celer s mrkví.