Tradičně netradiční smažený kapr, který byl naložený v mléce a citrónu a není cítit rybinou. Základem k úspěchu je dobře kapra naložit a pak ochutit trojobal.
Jak připravit skvělé olomoucké tvarůžky, dokonale je obalit, aby nevytekly a další tipy pro přípravu tohoto skvělého jídla. Rychlý tradiční pokrm, hotový do 20 minut.
Připravte si výborný Kaldoun a nemusí to být nutně jen na Svatomartinské menu. Tato verze je sytá, ale neobsahuje příliš mouky a je bez smetany.
Snadný recept na domácí rybí prsty, které jsou bez konzervantů a plné dobré a kvalitní ryby. Udělejte radost celé rodině s výbornými rybími prsty.
Obalovaný květák už jedině takto! Z trouby je jídlo mnohem zdravější a ve výsledku také chutnější v kombinaci strouhanky se sýrem. Vyzkoušejte – lepší, než smažený květák. Prohlédněte si recept s postupem na obalovaný květák pečený v troubě.
Velmi snadný recept na drožďové knedlíčky, které se hodí téměř do všech polévek a přináší do jídla dávku vitamínů a minerálů.
Když se spojí vůně čerstvého těsta s lahodnou náplní, je to skutečný zážitek pro všechny smysly. Pusťte se hned do pečení! Prohlédněte si recept s postupem na ořechovou a makovou roládu.
Rodinný recept na játrové knedlíčky, které jsou chutné a snadné na přípravu. Uvaří je každý i začátečník v kuchyni. Doplňte vývar touto zavářkou.
Recept na Štefánskou sekanou pečínku: Tento tradiční recept je ideální na oběd pro celou rodinu a díky vařeným vejcím v sekané vypadá i skvěle na talíři. Prohlédněte si recept s postupem na štefánskou sekanou pečeni.
Šťavnaté karbanátky z mletého hovězího a vepřového masa s česnekem a majoránkou, smažené do zlatova. Ideální pro oběd či večeři. Podáváme s jemnou bramborovou kaší a kyselou okurkou. Dokonale jednoduchý recept na nejlepší karbanátky. Karbanátky z mletého hovězího a vepřového masa s majoránkou a česnekem, smažené na vepřovém sádle
Jednoduché a velmi chutné cuketové karbanátky se sýrem, česnekem a koprem, ideální jako hlavní chod nebo příloha. Recept na jednoduché a chutné cukeťáky.