Prohlédněte si recept s postupem na přípravu Vídeňského perníku s makovou nádivkou a citrónovou polevou. Vyzkoušejte perník na trochu jiný způsob, určitě si jej zamilujete.
Plněné vepřové řízky v těstíčku nazývané i jako těstíčkové řízky jsou jednou z variant jak oživit nejčastěji připravovaný pokrm v Česku. Prohlédněte si recept s postupem na moravské vepřové řízky plněné nádivkou a obalené v těstíčku.
Vydatná a sytá venkovská večeře jsou Zapečené brambory s uzenou slaninou a parmazánem, přitom tak snadné a rychlé, ale si pochutnáte. Prohlédněte si recept s postupem na Zapečené brambory se slaninou, snadná a levná venkovská večeře.
Cenově přijatelný, chuťově výrazný řízek z gothajského salámu. Je skvělý jako rychlá večeře nebo oběd, když je málo času. Prohlédněte si recept s postupem na klatovský řízek.
Snadné karbanátky, které připravíme za 10 minut. Celý pokrm je do 25 minut hotový. Díky čerstvým bylinkám mají svěží chuť.
Nejen pro milovníky karbanátků, ale i pro ty z Vás, kteří si rádi připravíte karbanátky jiným způsobem než smažením. Zkuste recept na zdravé pečené karbanátky. Připravené z kapusty a uzeného masa. Pečené karbanátky v troubě jsou zdravější než ty smažené.
Tradičně netradiční smažený kapr, který byl naložený v mléce a citrónu a není cítit rybinou. Základem k úspěchu je dobře kapra naložit a pak ochutit trojobal.
Jak připravit skvělé olomoucké tvarůžky, dokonale je obalit, aby nevytekly a další tipy pro přípravu tohoto skvělého jídla. Rychlý tradiční pokrm, hotový do 20 minut.
Připravte si výborný Kaldoun a nemusí to být nutně jen na Svatomartinské menu. Tato verze je sytá, ale neobsahuje příliš mouky a je bez smetany.
Snadný recept na domácí rybí prsty, které jsou bez konzervantů a plné dobré a kvalitní ryby. Udělejte radost celé rodině s výbornými rybími prsty.
Obalovaný květák už jedině takto! Z trouby je jídlo mnohem zdravější a ve výsledku také chutnější v kombinaci strouhanky se sýrem. Vyzkoušejte – lepší, než smažený květák. Prohlédněte si recept s postupem na obalovaný květák pečený v troubě.