Připravte si pochoutku přímo z Řáholce. Rumcajs salát je velmi jednoduchý a tak výborný, že si ho budete chtít užívat stále dokola.
Máte rajčata a nevíte co s nimi? Upečte je a naložte. Pečená rajčata jsou pochoutkou, která se hodí jako příloha nebo ji snězte jen tak.
Zbyla vám rýže a nějaká ta zelenina? Tak si připravte rýžový salát, zdravou pochoutku vhodnou jako oběd, večeři nebo i jen tak ke svačině.
Česká čína je klasika, která se u nás rozmohla hlavně v 80. a 90. letech. Zavzpomínejte na tu skvělou chuť křehoučkého masa.
Karbanátky a špízy jistě znáte. Už jste ale jedli karbanátky na jehle? Pokud ne, vyzkoušejte náš jednoduchý recept.
Květákové placičky jsou zdravější verzí klasických bramboráků, ale pochutnáte si na nich úplně stejně, možná i víc.
Meruňkový koláč si podle tohoto postupu krok za krokem upečete z čerstvých meruněk v létě i z kompotovaných po celý rok. Je tak jednoduchý, že máte úspěch
u strávníků zaručen.
Šťavnaté a krásně propečené maso, takové najdete v kuřecí roládě, která se peče ve formě srnčího hřbetu. Ochutnejte i vy tuto dobrotu podle postupu krok za krokem.
Dopřejte si šťavnatá kuřecí prsa s rýží a pikantní omáčkou podle tohoto receptu s postupem krok za krokem. Pochutnáte si nejen vy, ale i celá rodina a každá návštěva.
Uvařte si klasiku, kterou má rád snad každý. Maďarský guláš si můžete připravit s domácím houskovým knedlíkem nebo k němu přikusovat chleba.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Karbanátky zlatavé jako sluníčka na poli a překvapte své děti přípravou tohoto lahodného a lehkého letního pokrmu.











