Podplameník dostal název podle místa pod chlebovou pecí, kde se v horských oblastech severní Moravy a Slovenska tradičně pekl. Poctivý slaný koláč, který spolehlivě zasytí.
Výborné kynuté koláče s drobenkou navrchu ozdobí váš nedělní stůl. Chutnají malým i velkým. Upečte je podle tohoto receptu krok po kroku.
Máte rádi šťavnaté maso pečené se zeleninou v bohaté šťávě? Připravte si tuto výtečnou krkovici podle postupu krok po kroku.
Snadné jídlo, které pohladí naše žaludky a uspoří náš čas. Pokrm máme hotový do 30 minut vč. přípravy. Milovat ho budou všichni. A hodí se do letních teplých dnů.
Prohlédněte si recept s postupem na domácí bochník chleba ze špaldové celozrnné mouky, přesně takový, jaký pekli naši předci!
Prohlédněte si recept s postupem a radami ohledně česnekového másla, abyste mohli mít v lednici či v mrazáku tento jednoduchý zázrak kuchyně a použili jej, když zrovna potřebujete.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na přípravu domácího kečupu a máte-li velkou úrodu rajčat, udělejte si zásobu na zimu. Bude se hodit.
Kuřecí maso se na způsob číny připravuje v mnoha variacích. Tento recept s postupem krok po kroku je velmi snadný, rychle hotový a rozhodně si pochutnáte.
Výborné řízky, na kterých místo trojobalu najdete pikantní těstíčko. Zkuste je podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.
Povyšte své domácí hamburgery vláčnými houskami podle tohoto receptu s postupem krok po kroku. Chutnají skvěle a nerozmočí se.
Žerbo řezy jsou tradiční maďarský slavnostní moučník. Nelekejte se názvu ani slova „slavnostní“. V tomto postupu ho krok za krokem upečete velmi snadno.











