Tradiční kuře na paprice se šťavnatou omáčkou ze zakysané smetany a podávané s máslovými těstovinami
Tradičně podzimní dýňový chléb z odrůdy Hokkaido je čí dál, tím více oblíbený také u nás, přestože kořeny má v Japonsku. Prohlédněte si recept s postupem na dýňový chléb Hokkaido.
Tento svěží, pro čechy svojí zálivkou možná mírně exotický salát, je vynikající ztvárnění kombinace francouzské a švýcarské kuchyně. Prohlédněte si recept s postupem na švýcarský klobásový salát.
Typicky české jídlo s intenzivním aroma. Dušené vepřové maso vás uchvátí svoji měkkostí v kombinaci s voňavým česnekem! Prohlédněte si recept s postupem na dušené vepřové na česneku.
Lahodné závitky z bílého zelí plněné směsí hovězího, kuřecího masa a rýže, zalité rajčatovou omáčkou a dušené do měkka Prohlédněte si recept na Závitky z bílého zelí plněné hovězím a kuřecím masem, dušené v rajčatové omáčce na strouhané mrkvi
Klasický recept na játra na cibuli, jediná změna je v použitém koření a příloze. Tento pokrm je výborný s jakoukoliv vaší oblíbenou přílohou.
Velmi zajímavý a trochu nevšední pokrm ve formě zapečené růžičkové kapusty s klobásou a sýrem. Zaručeně si pochutnáte! Prohlédněte si recept s postupem na zapečený kastrol z růžičkové kapusty s klobásou.
Jednoduchý recept na svěží pokrm z kuřecích prsou s rajčatovou omáčkou. Srozumitelný postup, podle kterého uvaří tento pokrm každý.
Recept s postupem na zabíjačkovou pochoutku, kterým je prejt. Prejt si nyní můžeme uvařit v jakoukoli roční dobu a kdekoliv.
Recept na starý chutný cukrářský dezert – sněhové kremrole z domácího listového těsta. Dokonalá krémová náplň a těsto. Postup na kremrole krok za krokem – určitě si pochutnáte. Prohlédněte si recept na Výtečné sněhové kremrole z domácího těsta