Špaldové rohlíky jsou zdravou alternativou běžného pšeničného pečiva, používané zejména ve zdravé výživě a pro osoby alegické na pšenici. Prohlédněte si recept s postupem na přípravu špaldových rohlíků.
Jednoduchý pudingový koláč s jahodami skvěle zastoupí rodinný odpolední dezert nebo sladké pohoštění pro nečekanou návštěvu. Prohlédněte si recept s postupem na pudingový koláč s jahodami.
Připravte si lahodné kuřecí nudličky s opečenými bramborami a paprikou z jedné pánve. Díky kombinaci čerstvé zeleniny a koření jde o jídlo ideální pro rodinnou večeři. Tento jednoduchý recept kombinuje šťavnaté kuřecí maso s křupavými bramborami a sladkými paprikami.
Pečený králík s vepřovým bůčkem je lahodný pokrm, který kombinuje jemnost králičího masa s bohatou chutí vepřového. Pečený králík s vepřovým bůčkem je tradiční jídlo plné chutí, které potěší každého.
Tento smažený obalovaný květák je křupavý na povrchu a jemný uvnitř, skvěle se hodí k různým dipům a je ideální pro sdílení s přáteli. Smažený květák je jednoduchým, ale chutným vegetariánským pokrmem
Slaný koprový koláč, na kterém si pochutnáte k jakémukoliv chodu včetně předkrmu. Využijte čerstvou úrodu kopru v tomto receptu! Prohlédněte si recept s postupem na slaný koprový koláč.
Tradiční jablečný koláč s cukrovou polevou předávaný z generace na generaci je skvělý dezert pro jakoukoliv příležitost. Prohlédněte si recept s postupem na tradiční jablečný koláč s polevou.
Recept na smažené plněné krůtí řízky, které uspokojí každého milovníka řízků. Variabilita náplní je nekonečná, záleží na vaší fantazii.
Recept na Růžičkovou kapustu. Pokrm je do 15 minut hotový a uvaříme ho z 5 surovin. Růžičková kapusta nebude už strašit vás ani vaše děti.
Tento osvěžující bramborový salát s vejci, ředkvičkami a jogurtovým dresinkem je ideální přílohou k letním jídlům.
Tradiční hovězí závitky alias Španělští ptáčci – plněné klobásou, vejci a kyselými okurkami, podávané v lahodné hořčičné omáčce jsou perfektní pro nedělní oběd. Šťavnaté hovězí závitky plněné klobásou, vejci a okurkami, dušené v lahodné hořčičné omáčce.