Lehká cuketová polévka plná zeleniny, fazolí a těstovin je ideální pro zdravý a rychlý oběd
Šťavnaté karbanátky z mletého hovězího a vepřového masa s česnekem a majoránkou, smažené do zlatova. Ideální pro oběd či večeři. Podáváme s jemnou bramborovou kaší a kyselou okurkou. Dokonale jednoduchý recept na nejlepší karbanátky. Karbanátky z mletého hovězího a vepřového masa s majoránkou a česnekem, smažené na vepřovém sádle
Houbařská sezóna je tady a tak přinášíme výborný recept s postupem na úpravu oblíbené a celkem vzácné houby.
Pečené feferonky naložené ve vinném octu jsou skvělým doplňkem k masu, grilování, steakům. Jednoduchá příprava a výborná chuť. Naložte si své vlastní kozí rohy, pálivé papriky. Nakládané pečené feferonky ve vinném octu jsou chutnou pikantní přílohou, která se hodí ke steakům a polévkám
Domácí pletenky z kynutého těsta jsou perfektní na snídani nebo svačinu. Jsou jednoduché na přípravu, nadýchané a chutné. Pro milovníky voňavého domácího pečiva a housek s kmínem a hrubozrnnou solí je tento recept jasnou volbou.
Naložte si do octa svoje vlastní feferonky a uchovávejte krásně křupavé i 2 roky ve spíži. Chutnají skvěle například k masu. Prohlédněte si recept s postupem na naložené feferonky v octu.
Tato jambalaya ve stylu Wisconsin kombinuje jemné kuře, krevety a klobásu s čedarem v chutném, rychlém jídle, které je hotové za 30 minut. Jedná se o recept na jídlo z jednoho hrnce z běžných surovin. Tato rychlá jambalaya plná kuřete, krevet a uzené klobásy s čedarem je ideální volbou na večeři
Tyto fantastické česnekovo sýrové houstičky si hned zamilujete. Jsou vynikající samotné, stejně jako příloha k různým pokrmům. Prohlédněte si recept s postupem na česnekovo sýrové houstičky.











